Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitttaaa

Prosze weidz bardzo dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość jowitttaaa

o co mu chodziło? Poznałam faceta,zakochałam się.Ja studiuje w Warszawie w SGH on niema nawet matury(nie obnoszę się z tym ale muszę to wspomnieć aby nakreślić problem) Ja jestem powyżej przeciętności on wg opini moich koleżanek jest nieatrakcyjny(mimo to ja uważam że jest Boski i bardzo go kochałam)Nigdy nie dałam mu odczuć że denerwuje mnie brak szkoły u niego czy cokolwiek innego. On pracuje..jest pracowity zaradny,obrotny ma plany marzenia cele...ja natomiast jestem leniwa..tylko się uczę(i to też nie zawsze zaliczam po terminach a kierunek jaki wybrałam to największa pomyłka mojego życia..nie wiem co robić dalej nie mam żadnych planów)nie jestem super inteligentna ani nie mam jakiś specjalnyhch zdolności nie mam tez przyjaciół on ma ich pełno.. Twierdził że mnie kocha,ale dzień w dzień wypominał mi że moje życie jest pozbawione sensu że nawet na NK nie mam znajomych(co nie jest prawdą bo ja zapraszam tylko ludzi których znam dobrze a nie bawię się w rywalizacje kto ma więcej,,,wypomina mi że nie mam celu,że nic nie robie że powinnam pracować..że nia mam ambicji i jestem "do niczego"kiedy indziej mówi że kocha i bardzo mu zalęzy zawsz ejak się pokłócimy przyjeżdża z kwiatami,nie śpi całe noce widzę że na pewno coś czuje.Ale ostatecznie zostawil mnie dla innej!!podając wyżej wymienione powody

Gość prawda cala
SORRY ale ten koles to idiota juz sam jego opis sugeruje ze koles ma ogromne kompleksy i problemy z wlasna osoba...az dziw ze normalna kobieta mogla sie kims tak popierdolonym zainteresowac koles cie krytykowal zeby sie lepiej poczuc a ty sie nawet nie domyslilas :O nastepnym razem postaraj sie trzezwiej patrzec na wybranka swojego serca, zwlaszcza jesli bedzie ostawial takie szopki jak ten

Gość jowitttaaa
ale musze przyznac że wady o których mówił faktycznie mam i to co mówił na mój temat jest prawdą.Rodzice też zwracją mi na to uwagę...Potrafię spać i spać albo siedzieć w bibliotece.Niby narzekał że nie mam znajomych ale jak tylkow ychodziłam do ludzi robił się szalenie zazdrosny... Ja wiem że nie jestem idealna i w wielu sprawach miał rację nic nie robię w domu nie sprzątam jestem troche egoistką ale on ma też mase wad które ja w imie uczucia tolerowałam dlaczego on nie móg tolerować moich??:(

Gość khgyyyyyyyyyyyyyt7
kazdy ma wady ale tylko zakompleksiony idiota bedzie je wypominal drugiej osobie przy kazdej nadarzajacej sie okazji :O rozumiesz?

Gość typowy przyykład toksycznego
związku

Gość Olzt
Czy to ze nie masz przyjaciol i lubisz samotnosc to wada??

Gość psychool
a zostawił Cie bo czuł się zakompleksiony przy TObie:O

Pomyśl, chciałabyś spędzić życie z takim facetem? Słuchać jego żalów dot. Twojej osoby? Żyj tak, jak Ci pasuje, w swoim czasie będziesz wiedziała, co chciałabyś robić w życiu. A w międzyczasie na pewno spotkasz jeszcze wiele NORMALNYCH i wartościowych osób.

Mature i szkołe można zawsze zrobić jeżeli się chce jeżeli dobrze go zmobilizujesz :)

Gość dupa bladaaa
hahaha jak poleciałyscie po kolesiu a on ma racje laska sama napisała ze jest leniwa nie ma celu ani ambicji :P a on mimo ze nie jest po studiach zawsze moze je skonczyc za to jest pracowity ,ambitny itd koles ja zostawił bo z takim leniem nie ma co zycia układac ,laska bez ambicji nie nadaje sie na zone niestety . Studia zawsze mozna zrobic co do ambicji to juz nie jest takie proste zeby je miec :P no autorka to pewnie ma ambicje lezec i pachniec :P

Gość Sage
Marny z tego gościa człowieczek. Ale Ty pogrążasz się w depresyjnym lenistwie prawdopodobnie dlatego, że usiłujesz skończyć i zrobić nie to co powinnaś. Sama napisałaś ze studia które wybrałaś to pomyłka. Skoro tak, to może zaświtał Ci już w głowie inny cel , inny pomysł na siebie? Nie brnij w zły wybór! Zacznij nowe studia! Lepiej zmarnować dwa, trzy, nawet 5 lat niż resztę życia. A poza tym - nawet nie traktuj tego w charakterze "marnowania". Co się nauczyłaś to Twoje i na pewno kiedyś Ci się przyda. A teraz - weź się za to co naprawdę lubisz!

Gość carramba
to on jest kretynem?? wg ONA :D :D dziewczyna leniwa, bez ambicji, planów, celów, pasjii, pomysłów n azycie, nawet znajomych - co z te go ż estudiuje jak jest niezbyt inteligentna, prześlizguje się ... A chłopak to widzi. Gdize wy w nim kompleksy widzieice?? chłopak radzi sobie w życiu a dziewucha jest mu kulą u nagi własciwie !

Gość psychool
jakby nei miała ambicji nie szła by na studia nie jest leniwa bo nie siedzi w domu a robi coś ze swoim zyciem...takie ataki są idiotyczne..jest młoda skoro jeszze studiuje każda młoda dziewczyna zyje w tym wieku tylko studiami niekażdy musi w tym wieku robić kariere żyje jak tysięce dziewczyn w jej wieku:O

Gość dupa bladaaa
no musza kolesia zjechac bo przeciez to nie wina laski :P

Gość dupa bladaaa
buhahaha poszła na studia bo ja rodzice wyłali a nie ze miała takie ambicje :P

Gość psychool
mówi o sobie krytycznie to znaczy..że jest inteligentna wartościowa...Mało ludzi potrafiących krytycznie spojrzeć na siebie a miłość to akceptacja siebie z wadami i zaletami..Ludzie gorsze rzeczy akceptują:O

Gość dupa bladaaa
i ty wyzej nie pisz ze nie jest leniwa skoro sama napisała ze jest :P

Gość dupa bladaaa
to sie z nia psychol ozen i nos taka kule u nogi całe zycie :P

Gość psychool
jezlei to co pisze jest prawdą...Studiuje na bardzo prestiżowej uczelni..nie docenia siebie a koleś niszczył ją psychicznie dobrze że zostawił znaidzie kogoś normalnego

Gość psychool
a praca i karieria to przychodzi po studiach..pewnie jest od niego młodsza...a kończąc taką szkołe na pewno da sobie radę wżyciu

Gość dupa bladaaa
tak se tłumacz i jej tez :P

Gość kobitttsssa
my kobiety akceptujemy nieraz u swoich facetówo wiele gorsze wady które krzywdza innych..najwyrazniej CIe nie kochał