Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera123

pytanie?

Polecane posty

Gość wera123

hej dziewczyny ..mam 23 latka i dwuletnia corke ..jak urodzilam karmilam do 5 miesiaca piersia potem to roznie raz piersia i mlekiem modyfikowanym..moja mama mi mowila ze do roku czasu wszystko sie normuje..a ja sie zastanawiam czy bialy plyn wyciekajacy z moich piersi to normalne (tylko jak sciskam piers to wycieka ten plyn)doradzcie mi cos plis!!!!!!!!

Gość odpowiadam na pytanie..
Powinnas zglosic sie do ginekologa, bo jesli juz nie karmisz corki piersia to nie powinnas miec pokarmu, no chyba z emasz podwyzszona jeszcze prolaktyne i to ztad ten plyn, zrob badania hormonow i zglos sie do ginekologa na wizyte.

Gość wera123
z gory dziekuje za informacje..

Gość alimenciarz
do roku czasu moze leciec z piersi bialy plyn ...tak mi ginekolog powiedziaql a jesli po tym roku bnie rpzejdzie to trzeba sie udac do ginekologa i obnizac poziom prolaktyny

Gość nerwiczka
wiola twoja mama ma racje....do roku czasu sie wszyustko unormuje a jesli po tym roku dalej bedzie lecialo to trzeba sie udac do lekarza aby obnizyl poziom prolaktyny

Gość wera123
no tak dziewczyny tu sie zgodze do roku czasu...ale od urodzenia mojej corki minja 2 rok...wiec pytam czy to normalne i malo tego mam tak nieregularny okres ze czasami zastanawiam sie czy nadejdzie...myslicie ze to hormony?