Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammuśkka 74/06

Sims2 na prezent???

Polecane posty

Gość mammuśkka 74/06

proszę czy ktoś mi pomoże? mój 11 letni syn prosi mnie o Simsy 2, ale nie mam tyle pieniędzy żeby na 1 gierkę wydać:(( , a wszyscy w jego szkole w to grają i przykro mu że on nie ma...:(( czy można jakoś przez internet ściągnąć, od razu przyznam, że nie jestem zbytnio zorientowana w tych programach itd. więc prosiłabym o raczej prostą do zrozumienia podpowiedż. ;))

Gość podnoszee

Gość gfhfhfh
a masz jakis program do sciagania? calych simsow jest duzo-chyba z 8 czesci

Gość mammuśkka 74/06
strasznie będę wdzięczna!!:O

Gość mammuśkka 74/06
mi wystarczy podstawowa sims2

Gość hgghgf
W lutym będą Simsy 3 :P Nie opłaca się teraz kupować 2. Zresztą, jak wyjdzie 3 to pewnie zrobią jakiś pakiet dotyczący 2.

Gość mammuśkka 74/06
no dobrze weszłam na tę stronkę i co dalej? a jakie są te programy do ściągania, bo próbowałam zgrać sobie bit-torrent i eDonkey, ale jakiś błąd mi wyskakuje..

Gość loloki
21.4 MB ? przecież ta gra nie zmieściłaby sie w takiej wadze

Gość ciocia dobrarada
moja siosrta ściąneła to z neta...w 2 godziny chyba

Gość help mnie
nie ściągaj z tego linka bo tylko stracisz czas

po 1: masz to podzielone na pare części (jeśli ściągasz z forów typu darkawrez.com, lub peb.pl). Każdą z części ściągasz z serweru na któej jest ona umieszczona (np. rapidshare). Po ściągnięciu wszystkich wypakowujesz PIERWSZĄ (win.zipem) i instalujesz gre. To tak standardowo, tylko, że ja miałam problem i kolega informatyk musiał mi pomóc.. Tzn. zainstalował programdaemon tools do oczytywania wirtualnego dysku.. Życzę, żeby się udało ściągnąć bez problemów :-)

Gość mammuśkka 74/06
chyba jestem zbyt zielona...:O na peb też wczoraj próbowałam ale nic tam oprócz postów nie znalazłam, jak z tamtąd można grę ściągnąć? Bo ja wpisywałam w sersh- Sims2 i wyskakiwały mi tylko posty jakiś ludzi!:(( :P

http://darkwarez.pl/forum/viewtopic.php?t=6718&postdays=0&postorder=asc&start=336 (nie wiem, czy Ci się wyświetli, ja jestem zalogowana, więc w razie gdyby był jakiś problem, to po prostu się zarejestruj na tym forum) Spójrz na 4 post od góry autorstwa stachu1899; jest tam 11 części Simsów do ściagnięcia. Skopiuj adres pierwszego i wklej do przeglądarki, wejdziesz w ten sposób na strone rapidshare. Wiesz co dalej?

Gość mammuśkka 74/06
zaraz się zaloguję ale jeśli możesz napisz mi co dalej, zgóry BBB dziękuję;))

Jeśli jesteś już na stronie rapidshare'a, to kliknij pod to kółko z lewej strony w button 'free user'. Odczekaj te (chyba) 50 sekund, które Ci się pojawią i jak juz skonczy się odliczanie, to naciśniej DOWNLOAD i wskaż gdzie na swoim komputerze chcesz to zapisać. Wtedy część zacznie się ściągać. Co ważne: po ściągnięciu jednej części należy odczekać 15 minut, ponieważ korzystasz z tego serwera bezpłatnie. Potem ściągasz następne, następne i tak do końca.

Gość mammuśkka 74/06
o jej to chyba ptwa trochę? to dzięki wielkie wezmę się do roboty wieczorem jak położę dzieciaki spać jutro napiszę czy mi się udało;))

Gość mammuśkka 74/06
ściągam sobie od wczoraj i na razie zeszło mi jakieś 8 godz. A czy ktoś wie może co dalej? Jak już ściągnę to co muszę zrobić? Rospakować czy co?:O ;)) :P

Gość ulalala i love u babe
roZpakowac jesli juz :O

Gość help mnie
klikniesz w jedną z części, otworzy Ci się okno w którym bedzie plik, kliknij w niego prawym przyciskiem myszki i wybierz wypakuj do wybranego folderu, wybierz gdzie chcesz zapisać i bedziesz miała wypakowana całą gre.

Gość mammuśkka 74/06
i love you tooooooo! dzięki laseczki jak jeszcze będę mieć jakieś pytanko to się odezwę, cudnie,że tu tacy mili ludzie zaglądają!;D

Gość niestety nie chcą się załączyć
wgrałam wczoraj ale niestety nie chcą się załączyć wyskakuje komunikat żeby włożyć płytę do napędu, :(( czy można to teraz jakoś obejść???? Wie ktoś? :O