Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam wejdzcie kobietki

CO JA MAM TERAZ ZROBIC? SIEDZE I PLACZE...

Polecane posty

Gość pomysl nad tym
no walsnie.pogadaj ale nie osaczaj go tak ta zazdroscia.sam ci napisal ze czym ty sie przejmujesz:)na moje byl szczery....nie rob mu awantur tylko pogadaj i tyle.

Ale moglby ją zablokowac,wykasowac ze znajomych!!! A po pierwsze wykasowac jej komentarze i prezenty!!! To mnie naprawdę boli:( Nie wiem jak mam to już inaczej wytłumaczyć..boli cholernie:(

Błagam - jeśli teraz napiszę, że Cię pragnę i pożądam, że ostatnie nasze spotkanie było cudowne i nigdy nie zapomnę Twojego jęku rozkoszy a Twój facet to przeczyta i zrobi Ci awanturę to co mu powiesz?

Gość tłumaczkatłumaczka
autorko- a może zacznij Ty wystawiać komentarze do zdjeć, profilu swojego chłopaka.... :D Może dzewczyna oprzytomnieje i się pohamuje :)

pewnie on biedny nawet tam nie zagląda i nie wie ze ma jakies komentarze, za to Ty jak widze codziennie skan po całym portalu. tragedia. ma jakas przeszlosc, trudno, pogódź się z tym i skup na waszej przyszlosci.

Gość tłumaczkatłumaczka
amalet- miał? Już nie ma? Bo?:)

tlumaczkatlumaczka wlasnie nie będe nic pisała ,komentarze do zdjec ode mnie ma:) Ale w komentarzach do profilu jest jej jakis milosny wiersz! Jak to wygląda;/ Taki komentarz nie od swojej kobiety... a nad jej wierszem,mój milosny komentarz? ;/;/

Siedzi na swoim profilu codziennie! Komputer ma wł. od 17 do rana! I chodzi tylko co 5 minut i sprawdza!;/;/

Gość tłumaczkatłumaczka
nie wierzę w to, że nie wie o komentarzach... a może raczej te komentarze mu pochlebiają?

Oczywiscie ze wie o tych komentarzach!;/ Nie wiem ,moze wlasnie mu pochlebiają ..nie mam pojecia! Pisze ze mam sie nie przejmować.. Odpisałam "Nie przejmowałabym się ,gdyby ich nie było" Prosta odpowiedz na to co mi napisał...Moze dojdzie do Niego,moze skasuje... Do mnie napewno by dotarło!

Gość tłumaczkatłumaczka
jak długo jesteście ze sobą?

Rok jesteśmy razem

czyli tobie chodzi tylko o to aby on szybciej kasowal komentarze niz ty je mozesz zobaczyc? czy dobrze zrozumialam? dziewczyno, twoj facet jest zalezyn od kompa i od wszelkich swoich kontaktow, czy to z ta, czy z inna. latanie co 5 minut zeby sprawdzic czy cos nie przyszlo odbiega daleko od normalnosci i swiadczy ile to dla niego znaczy. ale facet ma zdolnosci erystyczne i milym slowem i usmiechem ma cie po 5 minutach znowu po swojej stronie. ten problem jest bardziej skomplikowany niz ty chcesz w to wierzyc. nie wroze ci pomyslnego dalszego przebiegu, acz szczerze ci tego zycze. pozdrawiam!