Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

postanowiłem przejde zycie w pojedynkę

Polecane posty

Gość też tego nie lubie
Życzymy szerokiej drogi ,ale jak w pojedynkę to wąskiej :O

hmmm a to takie trudne dbać o swój wygląd? :P prędzej czy później samotność zacznie ci doskwierać, to nie na dłuższą mete ::P

postanowiłeś? sprawdź co to słowo oznacza... podpowiem Ci - oznacza to ŚWIADOMĄ i DOBROWOLNA decyzje analogicznie: ja postanowilem, ze nie zostane prezydentem USA...

nie zmienie zdania poprostu zmęczyło mnie dbanie o siebie naprawde niby dbam o siebie a efekty marne jeszcze nie jestem z siebie zadowolony

masz racje crem - to mycie sie 3 razy w tygodniu, zmiana skarpetek i gaci raz na tydzien, pranie spodni co 4 miesiace, mycie włosów, fryzjer raz na 3 miechy - to istne męczarnie :D po co sie starać, skoro i tak nie ma dla kogo

\"o tym chodziło mi bardziej o dbanie o sylwetkę\" jeżeli o machanie ciężarkiem :O to po co to komu... na pewno są chętne na chudych i wysokich idź na studia wieczorowe, zrób karierę i same sie znajdą

"ja nie pisze o tym chodziło mi bardziej o dbanie o sylwetkę" dbasz o sylwetke dla siebie a nie po to by zdobyc kobiete... kobieta to wartość dodana kurwa czemu dla niektorych rzeczy oczywiste sa tak trudne?

no więc postanowiłem dbac o sylwetke ale w wolniejszym tempie a obecnie zobecną sylwetką to nikogo nie poznam

brat_niedzwiedz wyjąłeś mi to z..ust:-p. Teraz zarzeka się,że nie wybiera,postanawia Samotnie spędzić żywot.;-). A gdy na Swej drodze spotka Kobietę odpowiednią?Co powie? Sory-wybrałem:-D.. Dlatego też mówię,ogarnie się,uspokoi,dorośnie?..i zmieni zdanie;-).

CREAm kurwa ty jestes starszy ode mnie? pieprzysz jakbys mial lat 16