Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunununu21

Czym dokładnie jest dziewictwo?

Polecane posty

Gość nunununu21

Chodzi tylko o błonę? Bo ją mam. Mój pierwszy chlopak bardzo nalegał na seks, ale nie czułam sie do konca przekonana. Kiedys w sytuacji bardzo blisko seksu, gdy juz lezelismy nago, on miedzy moimi nogami, ale wciaz nie bylam pewna czy chce seksu - doszlismy do kompromisu czyli seks analny. To był tylko raz, wiecej sie nie zgodzilam bo bolało. Z kolejnym chloapkiem były tylko minetki i lodziki, ale seksu też nie. Obecny chlopak zapytał mnie czy jestem dziewicą, zgodnie z prawdą powiedzialam że tak, ale zastanawiam sie - czy na pewno? Powiedziec mu co robilam?

Gość Rzyt w Żymie
Co to jest dziewictwo tego już nikt na świecie nie wie. :-)

Gość pomysl nad tym
czy jestes dziewica czy nie to nie wiem...ale wydaje mi sie ze dziewica to laska ktora nie miala zadnych doswiadczen seksu;anych....a Ty w pewnym sensie juz mialas...moze lepiej mu powiedz>?

Gość bo seksie analnym oralnym
petingu albo oglądaniu gołego faceta jużprzestajesz być dziewicą

dokladnie dziewica przestajesz byc kiedy dojdzie do seksu prawdziwego.blone dziewicza mozna przebic palcem lub nawet tamponem.czasami dziewczyny maja taka blone ze po kilku stosunkach sie przebija ale za utrate dziewictwa uznaje pierwszy pelny stosunek seksualny :):)

Gość załamka/ny
co wy jej pierdolicie??? nie jest juz dziewica:P to tak jakby cobie operacyjnie blone przywrocila:/ seks analny, oralny itp oznacza ze dziewica nie jestes. wiec nie okłamuj chłopaka:/ gdybys czuła sie dziewica nie założyłabys tego tematu. powiedz mu prawde! niech sam oceni czy jestes dziewica

Gość nic nie mów

Gość rereerrf
Nic mu nie mow. Oficjalnie jestes dziewicą i nie sprawdzi tego. Nawet jak zostanie Twoim męzem - nic nie mów.

pod wzlędem medycznym jesteś dziewicą, co nie znaczy, że możesz nazywać siebie dziewicą. Ja raczej ze szczerością byłbym ostrożny, jeśli nic budującego nie wnosi, jest głupotą.

Ciekawość, chłopcze jest wskazana i pożądana tylko i wyłącznie w badaniach naukowych, w pozostałych sytuacjach, jest głupotą :P

Gość maleeńka asia..1988
Nie mów nic! Mój facet jest przekonany że byłam dziewica i z takim przekonaniem weźmie ze mną ślub - błonę dziewicza miałam, krwawiłam podczas naszego pierwszego stosunku i nie ma pojecia co robiłam wczesniej. A robiłam znacznie więcej niż Ty. Anal uprawialam regularnie, raz nawet piescilam się w trójkącie z dwoma facetami, spermę połykałam bez problemu i kochalam sie w pozycji 69. Bałam się normalnego seksu głównie z powodu wpadki, potem jednak doceniłam to - bo zobaczylam że dla facetów to ma znaczenie. Więc on jest pewien że byłąm dziewicą i bardzo czystą, porządną dziewczyną/ Dobrze że w odbycie nie ma błony dziewiczej :P :P

Gość maleeńka asia..1988
No, nie mam :D dlatego włoasnie nic mojemu facetowi nie mówie i nie powiem. :D Na seks musiał czekać ponad pół roku, ogolnie bardzo spieta byłam z nim, bo to był pierwszy którego kochalam, wiec ja naprawde wyglądalam na rasową dziewicę. NIGDY sie nie dowie o mojej przeszłości.

Gość maleeńka asia..1988
A ja Tobie gwarantuję że zwyczajnie nie poznasz czy dziewczyna była taką prawdziwą dziewicą czy nie. Własciwie wszystkie moje koleżanki zanim straciły dziewictwo, a miały wczesniej jakiegoś tam chlopaka - zabawiały się z nim w taki czy inny sposób, nie tracąc cnoty. Życia nie znasz czy co? 20-paroletnia i do tego przynajmniej w maire atrakcyjna dziewica na bank ma doswiadczenia seksualne. Dziś lody czy anale to nie takie tabu jak kiedys.

Gość maleeńka asia..1988
Uwazasz ze w tydzien nic nie da się zrobić? :D Naiwny jestes :) No to w takim razie życze znalezienia pieknej, mądrej i porządnej dziewicy. Chyba jednak dopiero po smierci, bo za życia się nie doczekasz.

Gość tak żeby wyjaśnić pewne sprawy
maleeńka asia..1988 A przebadałaś się chociaż na HIV ? Bo ludzka przyzwoitość by to nakazywała

ale jak czytam jakie dziewczyny sa, to na zlosc im mam ochote zaczac sie puszczac i szlajac sie po burdelach, zeby przypadkiem moja zona mojej cnoty nie otrzymala Prawiczek dlatego nie miej nigdy opini że kobiety to aniołki Nie trać prawictwa w burdelu, nie szukaj na siłę dziewicy znajdź sobie po prostu porządną dziewczynę. Wyczujesz taką, testuj sprawdzaj pytaj. I uwierz w swoją seksualność ! bo to jest Twoj problem ! Możesz się zarówno podobać takiej szmacie jak maleeńka asia..1988 jak rowniez niewinnej dziewicy a jest tez wlasnie wiele normalnych dziewczyn ktore nie sa dziewicami ale sa naprawde wartosciowymi kobietami A co do szmat to bedziesz je wyczuwal, nie miej wtedy sumienia jak bzykasz taka i zostawiasz potem. No cholera takie dziewczyny tez sa potrzebne :).

Gość errrr44444
"A co do szmat to bedziesz je wyczuwal, nie miej wtedy sumienia jak bzykasz taka i zostawiasz potem. No cholera takie dziewczyny tez sa potrzebne" A Ty sądzisz że porzadna dziewica bedzie chciała faceta który bzyknął jakąś tam maleńką asię "za karę" bo jest szamtą?! :D:D To tak, jakby dziewczyna powiedziala że ogolnie jest dziewicą, porządną, niewinna, ale przeleciała pare męskich zmat i bez wyrzutów sumienia ich zostawiła, bo im się nalezało. Ruszcie trochę głową, oszołomy.

A Ty sądzisz że porzadna dziewica bedzie chciała faceta który bzyknął jakąś tam maleńką asię "za karę" bo jest szamtą?! To tak, jakby dziewczyna powiedziala że ogolnie jest dziewicą, porządną, niewinna, ale przeleciała pare męskich zmat i bez wyrzutów sumienia ich zostawiła, bo im się nalezało. Ruszcie trochę głową, oszołomy. Tak i tu sie zacznie odbijanie pileczki, jak to kobiety beda mowic, a skad bedzie wiedziec o bylych :D Tak sie sklada ze factet ktory mial wiele kobiet ma doswiadczenie w sprawach damsko meskich potrafi latwo doprowadzic do relacji seksulanych . i od jego moralnosci zalezy to jak wykorzysta to Taki Simon Mol byzknal dziewice na drugiej randce bez zadnych zabezpieczen nic, lyka potem postinor duo. Jest tu jaka logika? Bo mowisz o tym tak jak bys sugerowala ze dziewczyny kieruja sie w takich relacach logika, jak to mawiaja, wpierw chemia, a potem te rozsadniesze i porzadniejsze wlaczaja myslenie i cenie kobiety ktore takie myslenie wlaczaja Simon Mol b

Gość errrr44444
Chyba nie zrozumiałeś mnie. Napisałeś prawiczkowi że takie szmaty jak maleńka asia on ma zaliczać bez wyrzutów sumienia, bo od tego one są i nalezy im się. Czyli: wtedy miałbyś na koncie ileś tam panienek - szmat pokroju Asi. A nadal szukałbyś dziewicy, tak? I ty mialbys wielu partnerów seksualnych, a twoja wymarzona żadnego? Jak juz szukacie dziewic to bądźcie prawiczkami, zamiast zaliczać takie Asie "za karę".

najpierw piszesz o tourne po burdelach a teraz o milosci Chcialem Ci pokazac ze czasami trzeba byc bezwzglednym, wsrod kobiet sa rozne charakterki i typiary. Jak sobie pozowolisz to dostaniesz seks po polroku a ta bedzie bzykac analnie wlasnie z tymi ktorzy nie daja soba wodzic Szczerze ? Na taka dziewczyna jak Asia 1988 to mogl bym sie wyrzygac Brzydza mnie takie dziewczyny. i w sumie szkoda ze takie dziewczyny psuja opinie tym ktore sa naprawde porzadne i wartosciowe Najbardziej to wspolczuje jej chlopakowi, pewno spokojny normalny, kazala mu czekac na seks pol roku. Zyje w blogiej nieswiadomosci :/ Ta laska pokazuje ze mitem jest to ze jesli kobieta pojdzie pozniej do lozka to musi byc porzadna. Mozna sie kochac z dziewczyna nawet na pierwszej randce i nie musi byc szmata

Gość oooooooooooooooooooooooooooo
jeslirobiłas takie rzeczy to nie jestes juz dziewicą. jesli chcesz byc szczera wobec chłopaka to powiedz mu prawde