Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarasc

69 facet na górze??

Polecane posty

Gość solarasc

Jestem kobietą i kiedyś z moim chłopakiem spróbowaliśmy seksu oralnego w tym wydaniu. Muszę przyznać, że bardziej mi się podoba aniżeli to partner jest na dole. Lubie mu obciągać od dołu, wylizać jajeczka i pluć mu na członka tak, że mi ślina wraca na buzię. Nie żartuje, jestem inteligentną kobietą, a nie żadną zdzirą ale w łóżku trzeba być dobrym, bo co to za seks z ograniczeniami. Co wy na to panie? Próbowałyście? Jak wrażenia?

próbowałam :) jest w porządku, ale zdycydowanie lepiej jest, gdy ja jestem na górze. poza tym nie jest to moja ulubiona pozycja, b o nie wiem na czym mam się skupić: na własnych doznaniach, czy na robótce

my próbowaliśmy - bardzo fajnie :) bez róznicy mi w tym wypadku czy jestem na dole czy na górze ;)

wole 69 z boku....jak on jest na gorze,to nie moge dlugich ruchow robic...jak ja jestem na gorze,to tak mnie ciagnie,ze nie siegam podstayw penisa...z boku jakos latwiej i nikomu krew do glowy nie naplywa

ja wole tak,albo jak jestesmy na boku,albo jak robimy sobie na zmiane..ja leze a on jest miedzy moimi udamia pozniewj na zmiane..bo w sumie ejak sie jext te 69 to se fakt faktem nie skupia na włąsnych doznaniach tylko myśli sie o tym czy dobrze jest partnerowi...