Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opowiemwamcośniewiem

dobrze czy żle postąpiłam?

Polecane posty

Gość opowiemwamcośniewiem

Nie tak dawno temu do pracy mojego mężczyzny doszedł nowy chłopak, zaczeliśmy się spotykać w soboty w czwórkę (mój facet, ja, i tamten chłopak ze swoją dziewczyną-nazwe ich artur i asia) Okazali się bardzo miłą parą ...w tą sobotę było nasze 6 spotkanie-wypiliśmy dużo alkoholu i ARTUR zupełnie nie zwarzając na to że nasze drugie połówki są w pobliżu -mówił że mnie pragnie (szeptał mi na ucho) włozył mi rękę po spódniczkę,przytulał,i zaproponował sekx:/ byłam zabardzi pijana żeby coś zrobić i tylko się smiałam-oczywiście do niczego nie doszło,wczoraj zadzwoniłam do ASi i powiedzałąm o zachowaniu jej chłopaka -mają teraz niezle starcie w domku niewiem czy dobrze zrobiłam

bardzo zle zrobilas:O powinnas z nim na ten temat najpierw pogadac zarowno faceci jak i kobiety po wypiciu alkoholu wpadaja w kochliwy nastrój (niektorzy nie oczywiscie) i wtedy dzieja sie wlasnie takie lub inne rzeczy

Gość borborra
pod wplywem alkoholu wycodzi prawda o czlowieku. niech dziewczyna dowie sie wzesniej jakiego ma chlopaka

Gość wiesz co .....
sama zle psotapilas,ze sie dalas koelsiowi przytulac i dodtykac. zachowals sie jak latwa dziwka.... naskarzylas na artura, wiec skoro taka uczciwa jestes, ieakwe czy pwoeidzz swojemu partnerowi na co mu pozwolilas???? pewnie nie.... mysle,ze powinnas byc z tym artuirem bo widac jestescie siebie warci.

Gość Również Kobieta
Ja po alkoholu przytulam się(tylko! przytulam) do mężczyzn, niexzależnie od tego kim by nie byli. Po prostu jestem ślepa i głucha na wszystko, bo tak właśnie działa alkohol. Źle postąpiłaś.