Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana glowa

moja głowa - POMOCY, czy to łupież?

Polecane posty

Gość zdenerwowana glowa

Raz na parę miesięcy dzieje się na mojej głowie coś dziwnego. Mam takie białe strupy w niektórych miejscach :( Lekko swędzą więc je odrywam :O i pod spodem jest wtedy ranka. Czy to łupież? Już mi się to drugi czy trzeci raz dzieje. Wcześniej stosowałam Nizoral, i przechodziło. Teraz też tak zrobię, ale zastanawia mnie przyczyna, i co to w ogóle jest ? :( Może ktoś zna odpowiedź ? Dbam o włosy. Kiedyś prostowałam, ale 3 miesiące temu poruzciłam prostownicę całkowicie. Mam bardzo cienkie włosy, i trochę się denerwuję. Bo niedosyć że cienkie te włosy, to jeszcze te strupy :/

Gość zdenerwowana glowa
:(

ja mam to samo co Ty. U mnie stwierdzono łupież rózowy , i jak tylko jestem osłabiona bądz przeziebiona to sie pojawia , a czesto przed okresem !! uzywam nizoral .

a od dermatologa dostałam lek ale to na zamówienie ,smarowałam tym skóre głowy i pomogło mi ,ale przeciez nie bede ciagle wydawała kasy na te papki , wiec stosuje nizoral .

Gość megulkita
nie myj włosów razem z ciałem , bo mozesz to przeniesc na cialo i bedziesz miala czerwone plamki łuszczace sie !

Gość zdenerwowana glowa
Dzieki za radę! Eh.