Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robie test kosmetyków

Kosmetyki dla dzieci-do i po kąpieli-oceniamy!!!

Polecane posty

Gość robie test kosmetyków

Moje ulubione do kapieli to: -seria lawendowa Johnsons-pachnie pieknie i fajnie nawilza -kremowy płyn do kąpieli nivea baby-wystarczy kilka kropli zeby była piana i nie wyszusza -seria Soothing naturals J&J nawilza niesamowicie i cudownie pachnie -mleczko do ciała Hipp-duze,wydajne,nie uczula-swietne! Nie specjalnie polubiłam: -krem pielęgnacyjny nivea baby-średnio nawilza i drogie jak na takie pudełeczko -szampon Hipp-dla niemowląt łysych owszem ale przy dłuzszych włoskach sie nie nadaje -mydełka np.bobas,bambino-wysusaja skóre Kto dopisze swoje oceny???

Gość nutka be
moja córka ma 2 lata, uzywam do tej pory oilatum - emulsje do kąpieli, super jak dla nas, szampon nivea i wczesniej dobry był tez na ewentualne zaczerwienienia- krem nivea na odparzenia nigdy nie uzywałam innych kosmetyków- typu oliwki, balsamy czy płyny do kapania

Gość pij mleko
a ja spotkałam sie z dwoma rodzajami oilatum: do kąpieli i do kąpieli leczniczych; którego używacie?

Gość kurcze pieczone...
mi pediatra powiedziała ze jesli dziecko nie jest atopikiem i nie ma wyjatkowo suchej,łuszczącej skory to oilatum nie jest potrzebne,czassem dolewam kilka kropli oliwki albo uzywam dobrze nawilzajacego balsamu,oliwki rzadko bo za tłusta.

Gość kurcze pieczone...
a propos tematu to bardzo ciekawy...piszcie jeszcze co uzywacie!

dziecko alergik roczniak oilatum,oilan,balneum hermal- do kampieli mleczko nivea omega 6 - po kąmpieli mydło albo oilatum, albo oilan szampon hipp kremy na pupe lepiej nie pytajcie :O osttanio pomaga tylko , maść alantan, na zmainę z pudrem alantan

ja lubię Hipp i właśnie Babydreams z Rossmana. Używam tylko żeli do mycia i szamponu - sporadycznie mleczko do ciała.

Gość kurcze pieczone...
mam zel babydream do mycia ciałka jest fajne i starcza na długo ale srednio nawilza wiec dla suchej skorki nie bardzo..Fajne jest mleczko z serii rossmann ale nie babydream

Gość miaaa...23
Moja córeczka ma obexnie 21 miesięcy i od kiedy skończyła roczek używamy tylko oliwki Bambino (dodaję raz na tydzień do wody) oraz szamponu Bobini :) Oba te kosmatyki bardzo sobie chwalę :) Po kąpaniu smaruję tylko pupcię córci Sudocremem a buźkę smaruję kremem Bambino :)