Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Nienawidze bab w ciąży

Polecane posty

:o SKubane ciążozaury wszędzie pchają się z tym swoim obrzydliwym brzuszyskiem i opasłym cielskiem :o Blade gęby, nieumalowane, niezadbane, wykrzywione, ledwo toczące się :o Straszliwy, okrutny, osdtraszający widok :o Powinni was zamykać na 9 miechów (+6 na odzyskanie wyglądu człowieka po porodzie) 🖐️

Gość po częście się z tym zgadzam
mimo że jestem kobietą

Gość a najgorsze
gdy w punkcie kulminacyjnym wypada im łożysko :o

Gość abcddbca
Nie każda kobieta w ciąży wyglada fatalnie, fakt wiekszość, bo w trakcie ciąży wiecej chce im sie spać niż wstać i malować się tylko dlatego zeby taki czlek jak Ty nie mial do nich o to pretensji jestem za tym zeby jako tako wygladac ale musimy zrozumiec ze poporstu w czasie ciazy moze nie byc na to ochoty

Gość fifkaakifi
nie no jak idzie sie w gości to fakt mozna byloby sie troche postarac, poza tym nie trzeba nosic oblesnych za duzych spodni w rozmiarze 44 zeby tylko je zaciagnc na brzuch a reszta wisi okropnie, sa fajne spodnie specjlne ciazowe i nie sa to naprawde wygurowane ceny a mozna przyzwoicie wygladac

Gogi ale pierdolisz bez sensu.Lubisz dzieci jesteś przeciw aborcji.Bedziesz kiedyś dobrym ojcem Zgrywus

Gość gfg
gardze takimi facetami jak ty

hej skoro nie lubisz bab w ciazy... to moze zostan pierwszym mezczyzna w ciazy co?? pokazesz jak to mozna byc pieknym podczas ciazy, udowodnij! prowokacja 💤

gogi bubu- jak naprawdę chcesz mieć efekty- proponuję zamieścić ten temat na macierzyństwie:D

Gość ffftttyytty
kobiety w ciazy raczej wygladaj ok gorsi sa faceci z zepsutymi zebami smierdzacy nieumyci i z brzuchem jak swinia

Gość pierdolnj sie wpysk smaciarzu
Gogi Bubu

Gość Do Gogi Bubu
Gogi Bubu ale prowokacje wymysliłeś ....hahahaha Przzecież sam się chwaliłeś, że masz dwoje dzieci, a Twoja kobieta jest z trzecim w ciąży... ....

Gość Do Gogi Bubu
ike......super,podpisuję się rękoma i nogyma

>> moze zostan pierwszym mezczyzna w ciazy co?? To niemozliwe. Niedawno czytalem, że już podobno jakiś australijczyk urodził dziecko, ale nie wiem jak wygladał podczas ciązy :)

Gość chyba przesadzasz
niezadbane bywają i kobiety nie w ciąży, a te w ciąży często są zadbane, więc dziwnie, że widzisz same... (już nie będę cytowała). ja mam dość, ale tych, co uważają się za święte krowy, uwazają, że każdy bez wyjątku ma im ustępować i przepuszczać.

Ostatnio własnie sklinowałem się z taką w wejściu do sklepu. Ja wychodziłem, ona pchała dupsko do środka. Kultura jak wiadomo wymaga tego, zeby wypuscic wychodzacego. Ten zaciązony egzemplarz akurat uznał, ze kultura go nie obowiązuje i zaatakował całą swoją masą :o Oczywiscie skonczyło się na moim zbluzganiu ciężarówy 🖐️

>> a moze ona uznala ze mezczyzna ustepuje kobiecie? Gówno mnie obchodzi co uznała. Kultura obowiązuje wszystkich, a nie jest uznaniowa.

Gość do autora..
jestes prostakiem! ps. bardzo latwo wypisywać epitety, jak o byciu w ciązy nie ma się BLADEGO pojęcia!

>> gdzie Twoja kultura wypowiedzi? Na tym forum jest tylko jedna osoba, do której odnosze się z kulturą i nie mam zamiaru tego zmieniać 🖐️

Gość ojoj.........
mowisz o moderatoru

Gość 7545378
"Na tym forum jest tylko jedna osoba, do której odnosze się z kulturą i nie mam zamiaru tego zmieniać " czyli twoja kultura tez jest uznaniowa............:/