Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Nie uwierzycie ale raz jej powiedziałem że przyszło mi z używaną szmatą się żenić i to naprawdę jest przykre trochę fochy miała ale o roztaniu nawet nie wspomniała

Gość before
P1003 A co ma zrobić-męczyć się z tym całe życie-trzeba wiązać się z osobami które Ci odpowiadają i do których masz szacunek ------------------------- Hmm, wydaje mi się, że nie wchodzi się w związki z ludzmi, do których nie czujemy szacunku, a tym bardziej nie zaręczamy się z nimi. Moim zdaniem nie jesteś wystarczająco dojrzały na podejmowanie decyzji dotyczących ślubu. Zamiast uszanować fakt, że dziewczyna była z Tobą szczera (mimo że, według mnie, nie miała obowiązku informować Cię o swojej przeszłości), Ty znalazłeś powód by ją odrzucić. Zastanawiam się, czy to nie jest tylko wymówka, żeby zakończyć związek, a tą informację posiadasz już od jakiegoś czasu.

Zgadzam się z Alexis jeśli cie to boli to powiedz to dziewczynie i nie wiąż z nią większych planów ,zmarnujesz siebie i ją .Nawet nie zastanawiasz się czy może ona jest z tobą szczęśliwa ,ważne to co ty czujesz takie maleńkie egoistyczne myślenie .Daj dziewczynie możliwość związania się z kimś komu to nie przeszkadza,szkoda tylko ,że tak daleko to zabrnęło jesteście już na pewno zaręczeni jak piszesz o ślubie ,bedzie dziewczyna miała ciężkie dni przed sobą .

Gość before
Mierz innych swoją miarą...

ryjekkk ..to nie jest egoistyczne myslenie ale czasami warto pomyslec o sobie a nie robic tylko wszystko tak aby inni byli zadowoleni

Gość jhfd ogf hrfo3t
Ja z 6 spalam - mam 25 lat i wiesz co... na meza ssie narazie nie zapowiada wiec pewnie bedzie ich wiecej:P a moja kumepla to spala z 18 i tez jeszcze nie jednego dymnie:) takze tak zle nie trafiles:P

Dziewica nie będzie ,ale człowiekiem nadal jest . Ten tekst o używanej szmacie byś sobie darował chłopczyku ,na jej miejscu jebła bym cię bez zastanowienia :)

Gość before
Z tego, co tu przeczytałam, proponuję jedyne sensowne wyjście: rozstanie. Bo trochę szkoda mi Twojej narzeczonej. Nie wyobrażam sobie, by mój mąż mógł mnie kiedykolwiek nazwać używaną szmatą (nawet gdybym miała partnerów przed nim). Daj jej wolność, a Ty zacznij szukać dziewicy (jeśli jakaś będzie zainteresowana gościem z doświadczeniem)

Jak nie miała obowiązku informować mnie, mam prawo wiedzieć z kim się zadaję Poza tym u kobiety łatwo poznać wystarczy dobrze cipkę obejrzeć

Gość ogrodnica
dziewicy szukasz a ze szmatą się szmacisz więc o co ci chodzi

Gość damencja
A ja autora rozumiem. Ja sama miałam tylko 4, a mój narzeczony aż 7. Denerwuje mnie to i chyba zmienię narzeczonego na takiego, dla którego będę pierwszą. Ja myślał chujem a nie głową, to niech się teraz wypcha. Nie chcę mieć używanego męża.:O

I w dodatku nazwanie ją szmatę... Cham. Sam prawiczkiem nie jesteś a od niej wymagasz dziewictwa. Czysta obłuda i chamstwo. Nie wymagaj od kogoś tego, co nie jesteś ty sam w stanie też dać.

Cream może dla ciebie nie egoistyczne ale chłopak zachowuje sie jakby dzień przed ślubem dowiedział sie o jej nie dziewictwie . Rozumiem ,że każdy ma swoje fanaberie ,czy też wymogi względem partnera ,ale u niego to za daleko zabrnął związek jeśli się do ślubu szykowali .Mógł na starcie powiedzieć sam sobie w duszy ,że nic z tego nie będzie ,nie będę żył w zgodzie ze sobą . Teraz to pokaleczył siebie i dziewczynę .

Gość before
Mogła powiedzieć, że miała jednego. A Ty mogłeś sprawdzić przed pójściem z nią do łóżka skoro to nie problem. Poza tym trzeba było też czekać na dziewicę, a nie się puszczać. Ile Ty masz lat?

ryjekkk ..ale i tak go nie rozumiem sam miał dwie kobiety przednią więc go nie rozumiem

dlaczego chamstwo zawszę mówię co myślę trudno nazwać ją porządną dziewczyną

Gość damencja
Wcale nie wyginęły. Definicja dziewicy: niemowlę płci żeńskiej.

Gość dsfdv
no więc tak before mam 16 lat, czasem naprawde wytrącacie mnie z równowagi swoimi postami:)

I widzę, że ryjjek też ma podobne zdanie do mojego i za to "+". Masz coś jeszcze dla nas autorze, bo coś cichy się zrobiłeś...

Gość damencja
P1003, Ciebie, to bym nie chciała, bo jesteś zeszmacony. :O

moj facet tez ial juz ...łu huhu wiele panienek. i tez mi przykro ze je bzykal, ale go bardzo kocham i nie wyobrazam sobie zeby zrywacz takiego powodu ;|

ale nie podoba m isie traktowaie kobiet! jak facet sypia z kilkoma jak nie kilkonastoma pannami to kozak a jak panna to szmata odrazu.. mamy rownouprawnienie!

P1003- a ty porządny jesteś?! Sam inne miałeś przed nią. Weź człowieku nie denerwuj. Poszukaj sobie innej tamtej daj spokój. Tylko nie zapomnij prosić zaświadczenia od lekarza ginekologa, że twoja wybranka to dziewica... Takich jak ty to wyrzuciłabym przez zamknięte okno za głupotę.

Gość ogrodnica
zastanawiam się dlaczego z nią jesteś ? poza tym publicznie obrażasz swoją kobietę czegoś tu nie rozumie