Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Gość do poo3
tak? a jak zdobywasz to doswiadczenie i jak zdobywa je milion innych facetow? z dziura w plocie??????????? do Katamaryny, to ze akurat nigdy wczesniej nie bylas zakochana po uszy zeby to zrobic nie znaczy ze jestes lepsza a inne to puszczalskie, ja przed moim mezem mialam faceta 3 lata za ktorego bym zycie oddala doslownie!! za ktorym bym w ogien skoczyla, chcialam z nim byc do konca zycia, nie zdradzalam go i z nim stracilam cnote i tego nie zaluje, w jaki niby sposob ma to czynic ze mnie szmate??? szmaty to dziewczyny ktore sie nie szanuja i sypiaja kazdego dnia z kims innym a nie dziewczyny zakochane ktore robia to w stalych zwiazkach , co zaprzeczycie? nie czuje sie szmata dlatego ze przed moim mezem kochalam i bylam kochana!!

Gość katamarany332
doswiadczonego faceta to wymagaja przewazniej doswiadczone kobiety! wiesz jestes idiota moze i lepiej zerwij ze swoja dziewczyna bo wiesz, co sadze, ze nie zasługujesz na nia, i tu nie ma znaczenia z iloma spaliscie, tylko jakimi jestescie ludzmi, a ty jestes starym obłudnikiem...i to 100 razy gorsze od seksu z 5 facetami..

znam mnóstwo 19 letnich dziewczyn często dziewic które raczej pogardzają prawiczkami tak jak ja szmatami

męża też tak kochasz że w ogien zanim poszłabyś, również nie chciałbym aby moja żona wczesniej kogoś tak kochała

Gość katamarany332
poza tym mimo, iz sama do niedawna byłam dziewica, to powiem ci, ze dziewictwo to cos wiecej niz nieprzerwana błona dziewicza, to stan umysły i charakter..bo mozna miec bujna przeszłosc z facetami, ale mimo to byc wewnetrznie dziewica, bo ludzie czasem sie zmieniaja a mozna byc dziewica(bo jeszcze nie było okazji do seksu, lub nikt tej osoby nie chciał) a miec charakter dziwki a ty jestes mentalna dziwka jak nic!

Gość katamarany332
wiesz, co ty bys chciał byc z dziewica no nie? ale zastanawisz sie czty taka laska chciałanby z tobba byc? byłam dziewica i w zyciu bym z takim jak Ty nie chciała byc!zakłamany palancie!

Gość katamarany332
do poo3 nie uwazam cie za szmate!sama to powiedziałąs!wrecz przeciwnie moze jestes lepsza ode mnie !

Gość nic tu po mnie
Kiepski musisz być facet, jeśli Ty do swojej dziewczyny tak się zwracasz. Co za prymityw. Jest XXI wiek doświadczenie i szacunek się liczy, a nie obstawanie przy jakiejś tam cnocie. Uprzedzam Cię bez epitetów ( byłam dziewicą dla mojego męża), ale nie ma to dla mnie żadnego znaczenia.

Mój jak tylko wspomnę o ślubie wypomina mi brak cnoty i na kłótni rozmowa się końmczy. Nie przeszkadza mu że mamy2 dzieci i żyjemy bez ślubu.

Gość może nie chce z używaną się oż
ożenić

Gość chodzi o dobry związek
a nie ślub

Niklta - Mój jak tylko wspomnę o ślubie wypomina mi brak cnoty i na kłótni rozmowa się końmczy. Nie przeszkadza mu że mamy2 dzieci i żyjemy bez ślubu. to żesz kopnij go w dupę i niech się wyprowadza! chce mieć rodzinę, niech ją najpierw założy. a nie za darmochę ma sprzątaczkę, gosposię i kochankę. i jeszcze wypomina, rany boskie. po cholere ma sie z Toba żenić jak i bez tego ma pełną obsługę?...

Ciekawe gdzie mam się z dziećmi wyprowadzić i za co-głupie gadanie

Gość Ale po co ci ślub
Ciesz się że masz faceta i rodzinę:D

Gość nie wszystkie puszczalskie
wychodzą za mąż

do: mój mąż był moim pierwszym \"ale sądzę ze i tak lepiej na tym wyszedł niż gdyby wziął używaną\" hahahaha to wytłumacz dlaczego lepiej na tym wyszedł?? skąd ta pewność?? skąd ta wyższość?? ważne jakim się jest człowiekiem, nie z iloma partnerami się spało, ale wy tego nie rozumiecie, bo jesteście załosnymi małymi ludzikami, pełnymi kompleksów

bo miał przyjemność rozdziewiczenia jej a takiej przyjemnośći mężczyźni dostępują nieczęsto

Gość Zostaw ja koniecznie
do P1003 Zostaw ja, zrobisz jej tym przysluge! Inaczej zmarnujesz dziewczynie zycie. Serdecznie Ci wspolczuje staroswieckich pogladow. Zadnej Ci nie zycze- pachniesz, ze tak powiem, brakiem wyrozumialosci i chorobliwa zazdroscia. Nie chcialabym cie znac!

P1003 ale Ty jesteś kretyn! K..wa jak ja bym wiedziała że mój facet ma takie problemy to go za nózki i o ściane!!!Głupota nie zna granic!

Gość ogrodnica
panie P1003 pan=arab???

Arabowie to cwaniaki miałem kolege na studich ćwiczył na polkach z 10 przeleciał tak się arabusek podobał Wrócił do siebie i piękną dziewicę w Tunezji rodzina mu znalazła.

Gość ogrodnica
tylko na nią nie zasługiwał tak jak Ty wiele masz do życzenia a niczym się różnisz od tego araba

Gość ja bym się wstydziła
z nikim nie spałam miałam wielokrotnie okazję zanim jeszcze go poznałam ale nie umialam pokonac wstydu a chłopcy z ktorymi chodziłam nie byli na tyle doświadczeni..........to stare czasy obecnie jest zupełnie odwrotnie dziewczyny nie maja wstydu

Jak miałam 15 lat zaczelam chodzic z chlopakiem, po jakichs 8 miesiącach zaczeliśli mieszczoty, ale mimo, że byliśmu razem przez 2,5 roku, nigdy ze sobą nie spaliśmy. Jak miałam 18 lat poznałam mojego obecnego partnera, króry jest ode mnie o 14 lat starszy i to on mnie rozdziewiczył, chyba bo jakichś 5 dniach znajomości. W lutym będą 3 lata odkąd to zrobiliśmy. Do wszystkich, którzy niemiło się wyrażają o partnerce autora: to nie fair! Moim zdaniem 5 to wcale nie tak wielu i nie powinniśmy w zaden sposób wyrabiać sobie opinii o osobie na podstawie ilosci seksualnych partnerów. Drogi Autorze: jeżeli mimo wszystko nie szanujesz narzeczonej i działa ci ona na nerwy powinienes z biedną dziewczyną zerwać i uwolnic ją od siebie- faceta, który jest zacofany w poglądach i małostkowy. Nie uważasz, że gdybyś miał dziewicę to mogłaby ona 5 lat po slubie zaczac cie zdradzac, żeby sprawdzic jak to jest kochac sie z kims innym? A jak masz doświadczoną to wiesz, że nie musi, bo wie, oraz, że chyba ty nie jesteś najgorszy w łóżku, skoro jezcze cie nie zostawiła, a ma porównanie. Oczywiście związk nie opiera się tylko na seksie, ale seks stanowi dużą jego część. Powinnieneś być szczęśliwy, że Twoja partnerka jest bogata w doświadczenie. Ja np (mimo, że nigdy nie chciałabym zdradzić) często się zastanawiam jak wyglądałby seks z innym mężczyzną. Przemyśl to zanim ożenisz się z dziewicą.

Nie uważam że jestem zacofany ale czuję że przez to straciłem coś cennego w życiu, i chyba jednorazowa zdrada z ciekawości mniej by mnie bolała niż to

Gość ogrodnica
znajdź sobie inną choć ja bym nie chciała być z kimś takim kto tak sie wypowiada o osobie z którą jest w związku

Gość 2
A ja miałam 2, mąż jest 3 - i wszyscy byli prawiczkami :)