Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P1003

Z iloma spałyście przed poznaniem męża bo moja z5 i wkurwia mnie to wyjątkowo

Polecane posty

Gość ogrodnica
panie xxx coś tam , pochwal się lepiej ile dziewczyn miałeś albo cie jakaś zdradziła dlatego jakiś nadpobudliwy jesteś

Gość nie słuchaj tych walikoni
no do do grona walokoni i poyebańców, prawiczek 1987, pawcio, przyłączył kolejny idiota. Kup swojej lubej rajstopy i przeruchaj ją w rajstopach, będziesz miał dziewicę, głupku:P

Gość 2
wie o nich, drugiego poznał, a pierwszego z opowiadań. Powiedziałam mu ze obiecałam sobie że nigdy mu nie powiem jak było naprawdę, ale powiedziałam i nie żałuję. Jesteśmy ze sobą 8,5 roku i nigdy nie żałowałam, a on nigdy nie miał pretensji.

Gość Bolko Polski
mężczyzna niezboczony bierze sobie tylko uczciwą dziewczynę co nie daje każdemu chętnemu ani nie wpuszcza nikogo do siebie dla zdrowia, relaksu czy zabawy.

Gość czy jest z tego powodu szczęśl
szczęśliwy WĄTPIE

Gość ech wy swietoszki popieprzone
goniarze z was jeszcze, w dupie byliscie i gowno widzieliscie, gadacie o temacie jak slepy o kolorach, zycie zapewne zweryfikuje wasze egzotyczne podejscie, ale to jak dorosniecie-czyli nie wczesniej niz za 7-10 lat.

Gość ogrodnica
a mnie to nic nie rusza ta wasza gadka bo jestem dziewicą he he i to nie żadna paskuda a dziewica bo ciągle na takich debili jak wy trafiam

Gość 2
A co zmienia kawałek skóry, można być dziewicą przed ślubem a później walić męża bokami, że cała okolica się śmieje, a można poszaleć przed ślubem, a później być wierną jednemu, kochanemu mężczyźnie i przede wszystkim MĄDREMU.

Gość a ty xxxxyxxxx czy jakis tam
myslisz ze jakas dziewczyne obchodzi co ty tu piszesz? jakie to zenujace jak sie widzi jak paru zakompleksionych dziadow pierdoli na temat bylych dziewczyny,choc wiekszosc z nich swieta nie jest. pewnie miala wiecej niz 5 tylko tak ci powiedziala:p tak w ogole to czemu kobieta ma czekac na jakiegos idiote nie wiem 25roku bo pozniej jasnie pan moze miec pretensje o sex. a poza tym skoro np dziewczyna miala np 4zwiazki roczne to jest 4mezczyzn. nie ma sensu trzymac dziewictwa dla jakiegos obwiesia ktory sam nie jest swiety a pozniej i tak pewnie zdradzi,bo malo kto wytrzyma np cale zycie z jedna osoba w lozku. co za wymoczki:)piszcie co chcecie taka prawda,mozecie napisac nawet ze jestem dziwka,malo mnie to obejdzie:)

Gość 2
poza tym miałam za drugiego miałam wyjść za mąż, ale to było przyzwyczajenie a nie miłość, zwykła pomyłka i mój mąż to rozumie

Gość 2
na zach modne jest rekonstrukcja błony, jak twoja laska to zrobi i nic ci nie powie, to skąd będziesz wiedział, ze nie jest dziewicą?

haha powodzenia zycze prawiku jesli ty sam macales i calowales dziewczyne(gdzies czytalam) to co gadasz ze dziewczyna ma byc swieta

a poza tym niezawsze jest krew przy przerywaniu blony.rzadko sie zdarza ale bywa.mi podczas 1razu nawet kropelka nie poleciala i praktycznie nie bolalo.wiec cale nie jest powiedziane ze jak dziewczyna kocha sie 1raz to bedzie bryzgac krew i bedzie sie zwijac z bolu

Ha ha a ostatnio debatowałyśmy z koleżankami czy przyznawać się aktualnemu facetowi do ilości byłych partnerów:D I po przejrzeniu tego topiku dochodzę do wniosku że nieeee :P Trzymajmy się wersji ze miałam jednego przed tobą i spij spokojnie kochanie :):D Witaj prawiczku :)

Gość 2
Kiedyś nikt nie chciał dziewic, bo jak nie ruszona to znaczyło, ze nie było chętnych czyli jakaś felerna musiała być. Świat się jednak zmienia

Gość dzień dooobry
a ja z żadnym innym (przed mężem) tzn tylko z mężem, zanim nim został ;-) ale za to z jednym przed rozwodem :)

no dobrze czyli macanki ci nie przeszkadzaja i lizanie sie wiec co tak wielce ci przeszkadza ze dziewczyna uprawiala sex? poprostu masz kompleksy i jakies idealistyczne podejscie do zycia bo ciagle sie czyta ze masz zamiar sie ozenic z dziewica i ze jej NIGDY nie zdradzisz-takiej pewnosci nigdy sie nie ma,choc teraz powiesz ze nie bylbys zdolny do zdrady(ok moze przejdziesz przez zycie z tylko 1dziewczyna,w co powatpiewam) tez kiedys tak mialam jak ty-mowilam : nie chce faceta ktory nie bedzie prawiczkiem,nie moglabym przezyc tego ze dotykal inna. i co?teraz juz tak nie patrze na to wszystko.

Gość 2
Dzisiaj znaleźć 20 letnią dziewicę, do tego ładną i mądrą to normalnie jakby 6 w totka wygrać. Życzę powodzenia

Gość dzień dooobry
I TO NAS łąCZY:0 JA CIEBIE NAWET SOBIE NIW YOBRQAZąM W TAKIEJ ROLI...BLEEE

a poza tym to jest prowokacja!bo nie wierze ze jakis nawet totalny debil zalozylby taki temat i pisal o swojej dziewczynie jak o przedmiocie,jak o jakiejs dmuchanej lali.

Gość lepiej szukaj dziewicy
dla własnego dobra

Gość ja tam znalazłem fajną małolat
17 latek wesoła oczywiście nieprzeruchana przez innego mimo 25 które sam mam

Gość 2
Zaraz takie ostre słowa. Ale faktycznie 20 letnia dziewica - albo brzydka i nikt jej nie zawrócił w głowie, albo ładna i z deklem coś nie tak - szuka księcia z bajki, albo zakonnica

haha a ty to kto jestes??wszystkie kobiety wyzywasz od najgorszych wiec PYTAM SIE GDZIE BYLI TWOI RODZICE!! zenua zeby taki smiec mial prawo glosu.zenujaca imitacja czlowieka.prostak:)

Gość Almina
Masakra...debilu jeden....jak szukasz dziewicy to do przedszkola zapraszam...ale zamkną Ciebie za pedofilstwo, wiec zastanów się....

To jam pomysł do wszystkich wielbicieli dziewic :) Idźcie wszyscy do podstawówki, wybierzcie sobie taka dobrze zapowiadającą sobie dziewczynkę i pilnujcie jej sobie do 18 roku zycia żeby nikt wam jej nie tkną przy okazji zróbcie jej pranie mózgu bo normalna kobieta nie poleci na faceta który uważa kobiety za pojemniki na spermę nie zależnie czy na swoją czy na cudzą pojemnik to pojemnik :D