Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elala

mam dość! wykończą mnie te kłótnie

Polecane posty

Gość elala

mam już dość, codziennie kłótnie z mężem, ciągle coś nie tak jestem w ciąży, boję się o maleństwo więc się oszczędzam a mąż ciągle się czepia, a to, że śpie, że nic nie robie, że jestem egoistka przed chwilą też to usłyszałam, płaczę i nie mam już siły;(

spoko, ale nawet jak go to wkurza to nie musi się czepiać, tylko normalnie moze pogadac.. z resztą, myślę, że autorka mówiąc że się oszczędza, nie miała na myśli że śpi całymi dniami i nic nie robi, tylko oszczędza sie przy jakichś ciążkich zreczach.. i tak sie powinno robic, a jak potem chcecie miec jakieś powikłania z dzieckiem, to mozecie latać i robić co dusza zapragnie :/

Gość też byłam
w ciąży,kobiety to nie choroba tylko fizjologia a Wy traktujecie ten stan jakbyście miały zaraz umierac.Nie dziwie sie mezowi

Gość dlaczego kobieta
jak zajdzie w ciaze to uwaza sie za osmy cud swiata,ktoremu naleza sie same przywileje? szlag mnie trafia jak widze te krowy wpierdalajace sie wszedzie z tymi brzuchami-przepuszczac, ustepowac miejsca -jak takie slabe niech siedza w domu

Gość pasozyt z pasozytem w srodku
heh,zaraz sie odezwie stadko mamusiek siedzacych zna utrzymaniu meza i zaczna gadac o cudzie narodzin, fasolkach itp. załosne

Gość rffrr
tylko patrzec jak zaczenie ja zdaradzac na potege!! bo juz pewbei i jada poz adomem - on anie gotuje - oszczedza sie :O:O:O

Gość ale zajebisty temat
"pasożyt z pasożytem w środku" jesteś zwykłym debilem/debilką :( pewnie wyślizgnąłeś się położnej z ręki wprost na posadzkę podczas porodu ? :D wnioskuję o tym fakcie z twojego porażającego nicka; mam nadzieję, że nigdy nie będziesz miec dzieci...

Gość pasozyt z pasozytem w srodku
i dziekuje bardzo,nie chce miec dzieci.a na swiat sie nie prosiłam,. idz i odmow pare zdrowasiek za usuniete plody

Gość ja tez jestem w ciazy
a mąz lata koło mnie jak wokół księżniczki :) kocham go za to niesamowicie :)

Gość -/- ...Aniol... -/-
Pomozcie Kobiecie a nie sie wyzywajcie ... Bog wam wynagrodzi ; ). Wiec Krolewno z potomkiem ,badz spokojna . Rob to co ze chce .Nawet wiecej . Gdy to zauwazy juz nie bedzie mowil ,ze nic nie robisz ,tylko na rekach bedzie cie nosil . Zawsze jest rozwiazanie i ktos musi zaczac lagodzic sytuacie a nie odpychac sie od siebie jak 2 rozne bieguny .. a wogole ... Gratulacjie ; ).

Gość gość
Jacy debile tu pisza. Pozygac sie mozna Jak macie sie pozniej wyzywac na kobiecie w ciazy to nie pakujcie tych brudnych kutasow gdzie nie trzeba... Tylko frajerzy pastwia sie nad kobietami i do tego jeszcze w ciazy