Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HieronimZDaleka

Rozmowa o

Polecane posty

Gość HieronimZDaleka

Czy znacie pary składające się z niskiego faceta tak okolice 168-170 cm dajmy,z wyższą od niego partnerką,jeśli tak to jaka jest między nimi różnica we wzroście? Czy znacie dużo takich par?

Gość HieronimZDaleka
i jak przetrwali?

Jedną. Moja Ciocia jest wyższa od wujka. Różnica wynosi około 30 cm. Pamiętam jak Ciocia jechała winda w szpitalu ze swym mężem i jakaś obca kobieta się zapytała: "Czy to Pani najstarszy syn?". Moja Ciocia wygląda bardzo dojrzale, a mój wujek, mimo, że jest tylko starszy o 2 lata od mojej ciotki, to wygląda przy niej jak szczeniak. :)

Gość smuuuuteczek
Znam,różnica jest ok.10 centymetrów.Co znaczy PRZETRWALI?

Gość HieronimZDaleka
no bo takie pary to niby skazane na porażkę.

Gość smuuuuteczek
Wcale nie,ci których znam są już15 lat razem i świetna z nich para:)

do Smuteczek: tak, są od 21 roku życia razem, wciąż sie wspierają, wujek patrzy na ciocię jak na obrazek (to jest niesamowite), mają 5 dzieciaków. Ciocia oprócz wychowywania 2 najmłodszym studiuje zaocznie, a wujek prowadzi firmę. Dzieciaki bardzo dobrze sie uczą, odnoszą sukcesy poza szkołą, jeżdzą po świecie i po mału robią karierę. Jedna z córek w tym roku wychodzi za mąż. Najstarsza córka jest w moim wieku. Mają duży dom, ogród, dwa samochody. Małżeństwo i rodzicielstwo mojej Cioci i Wujka jest dla mnie wzorem do naśladowania. Naprawdę ich podziwiam, też tak bym chciała sobie życie ułożyć.

Gość smuuuuteczek
Wzrost,wygląd....to detale,miłość jest najważniejsza!

Gość HieronimZDaleka
Może wygląd nie jest najważniejszy,ale znaczenie ma,(przynajmniej dla mnie teraz),mam za kilka miechów 19 lat,170 cm wzrostu,za przystojnego się nie uważam ale za brzydala też nie,i dla mnie w partnerce wygląd ma znaczenie,nie msi być jakąś tam mega pięknością,ale musi być w niej coś atrakcyjnego w wyglądzie,wzrost dla mnie nie ma żadnego znaczenia,z resztą co ja mam w tej kwestii do gadania,wszystkie tak wysokich wolą...