Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmeeennnnn

PROBLEM Z MOIM CHLOPAKIEM ! CIEZKO EH

Polecane posty

Gość carmeeennnnn

Moj chlopak nie lubi sie calowac :( Nigdy nie lubial.Jedynie po % na imprezach,to dostaje takiego love,ze szok.A w normalne dni nic.Na sile musze sie na niego (ze tak powiem) rzucac.I te calowanie trwa pol minuty,a na dodatek nie podoba mi sie ;/ Wiecie jak wyglada to calowanie?Otwiera buzie i tylko jezykiem merda;/A usta sa w bezruchu ;/ A ja chce tak namietnie ... Czule .. Eh :( Wasi faceci tez pod tym wzgledem tacy sa?Co robicie z tym fantem?Brakuje mi tego :( Jak ogladam filmy,to az mam gesia skorke na takich scenach i tez bym tak chciala :( Kocham go bardzo ,dogadujemy sie,ale pod tym wzgledem lipa :( Ja romantyczka i pieszczoch ,a on wcale.I jeszcze mowi ,ze go mecze.Ale jak mam nie meczyc?Skoro mi tego brakuje?Gdyby dawal mi to sam od siebie,to bym go nie meczyla ,a takto sie narzucam .Co robic ;(?

Gość carmeeennnnn
Mowilam mu i to nieraz . A on na to ,ze nie lubi sie calowac i koniec.Bo to niemile dla niego...

Gość asddff
a sex uprawiacie? ile macie lat?;]

Gość carmeeennnnn
Uprawiamy seks.Ale gra wstepna wyglada okropnie :( Tzn.nie robi tego,co ja uwielbiam .Uwielbiam calowanie po szyji,natomiast on mi tego nie robi,a jak juz robi,to wole zeby skonczyl ,bo kompletnie tego nie umie ;/ Jestem jego pierwsza dziewczyna,wiec moze w tym problem?oboje mam po 20 lat.

Gość carmeeennnnn
Up

Gość oooooooooxoooooxoo

Może ma taki charakter. Nie wszyscy faceci są wylewni. Może spróbuj odbyć z nim poważną rozmowę, powiedz o swoich oczekiwaniach, czego Ci brakuje. Jeśli jednak nie zechce się zmienić to pozostaje Ci tylko zaakceptować obecny stan.

Gość carmeeennnnn
Zwodniczy Aniołek - Chyba masz rację :( Bede musiala to zaakceptowac,bo rozmawialam z nim juz niejednokrotnie na ten temat i za kazdym razem mi mowi ,ze nie lubi i musze zrozumiec.

Rozumiem Cię bo takie małe czułości są bardzo miłe. Ale nie tylko w taki sposób można okazywać miłośc. Może jest troskliwy i dba o Ciebie w innych sferach.