Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała złośnicaaa

Ochłonełam i ...

Polecane posty

Gość talk_to_me
Moim zdaniem - nie ma co marnowac czasu... jest uczucie to nie pozwolcie zeby wygaslo albo stalo sie z nim cokolwiek innego... do dziela :D

Gość mała złośnicaaa
:) a jak to wyglada z punktu widzenia chłopaka?? zeby teraz on nie 'odkkrecil sie dupą' :P wiecie, męska duma i honor... Nie chcoałabym zrobic z sibie kretynki :O

Gość obserwator......
trudno wam bedzie sie porozumiec ,jezeli wasz kontakt to tylko sms i maile.najlepsza jest bezposrednia rozmowa,ale tej z jakiegos powodu unikacie,pewnie macie jakies powody ktore sami znacie.nie chce byc zlym prorokiem ale porozumiewajac sie w ten sposob w przyszlosci pewnie nie unikniecie nieporozumien.zycze wam jak najlepiej.

Gość mała złośnicaaa
nie tylko smsy i maile... to teraz... bylismy normalną para, po prostu temperamenttną i kazdemu trudno było zacząć ostatnio rozmowe bo było coś w tle.. nieporozumienie itd teraz wiem, dostalismy nauczke. Chyba tak ni ebedize zawsze? moz e do mnie i do niego coś dotarło :)

Gość obserwator......
oby cos do was dotarlo.bo zal mi was,gluptasy..

Gość mała złośnicaaa
to się naobserwowałes ....

Nadmiar dumy rozwali kazdy związek.. a autorka, najpierw zerwała z gościem, potem mu jeszcze nz zimno i spokojnie dojebała mailem, klarując jakim zerem był i jak beznadziejnie sie z nim czuła a teraz liczy na to, ze facet bedzie sie kajał i prosił o szanse :D:D Masakra

Gość dla mnie...
facez choleryk to facet nie do zycia :( mam takiego w domu zaluje ze sie z nim zwiazalam :( zreszta juz teraz sama to widzisz.. rozejrzyj sie za innym..

"facez choleryk to facet nie do zycia " nie ma to jak czytac ze zrozumieniem :D autorka to 20 razy wieksza choleryczka niz ten facet :D

Gość nerwiczka
zle Ci bylo z nim wiec sie rozstalas a to co teraz przezywasz to syndrom rozstania i braku tej osoby, ktora byla zawsze blisko Ciebie. Jesli Ci nie pasuje to nie pchaj soie an sile w to samo bagno bo bedziesz dalej cierpiala. Znajdziesz kogos kto bedzi Cie kochal i szanowal tak jak tego pragniesz. Przejdzie Ci to z czasem wiem z wlasnego doswiadczenia

dorosłość polega m.in. na tym, że najpierw się myśli, a potem robi; czasem trzeba ugryźć się w język - a jeśli już się coś powiedziało to należy przyjąć konsekwencje... a Tobie, autorko, nie jest go brak, tylko po prostu ci się nudzi...

Gość thgw4eh
KOMICZNE - buraku ćwikłowy - idź leczyć kompleksy gdzie indziej :D:D::D:D:D

Gość mała złośnicaaa
Komiczn----nie ma to jak czytac ze zrozumieniem ... właśnie :)

Ty sie lepiej zajmij swoim facetem, bo pewnie ma juz inną dupeczke na oku :) taką, która nie robi scen z byle powodu...

Gość mała złośnicaaa
jakiś zazdrosny jesteś Komiczne czy co? :O na pewno ma juz dupeczke na boku, zwlaszcza że prosił żeby dac mu szanse, żeby porozmawiac, niechciał mnie tracić jak mówił i miał łzy w oczach.... Nie bądź śmieszny Komiczne :O twoje teksty sie przejadły dawno i kazdy ci to powie,

"zwlaszcza że prosił żeby dac mu szanse, żeby porozmawiac, niechciał mnie tracić jak mówił i miał łzy w oczach" bardzo słusznie użyłaś czasu przeszłego :D:D:D podpowiem Ci, ze czas ten opisuje wydarzenia, ktore już się zdarzyły :P czyli - nie występuja w teraźniejszosci... a wiesz jaka jest teraźniejszość? a taka, że koleś nie chce Cie juz widziec i szuka innej, normalnej kobiety

Gość mała złośnicaaa
tak, zwłaszcza że było to 3 dni temu :P:P nie rób z siebie idioty

nie pokonam Cie niestety, nie mam z Tobą szans... w robieniu z siebie idioty oczywisćie :P zerwałas z facetem, zjechałas go a teraz moczysz sie w majtki z tęsknoty za nim :D bordzo "mundra" postawa :D