Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macierzyństwo to..

macierzyństwo to..

Polecane posty

Gość no tak naprawde macie slodkie
bobaski MamaNiny i Artigiana :)

dziekuje :) pomaranczko .. izka ma racje uniosłam sie jestem nerwusem i nie powinnam pisac nikomu ze nie powinien sie urodzic... ale moze ta osoba pomysli co by było gdyby to jej mama miała takie podejscie jak ona ? z drugiej strony jak widac nie kazdy nadaje sie do macierzynstwa ale po co w takim razie wypowiadac sie w tym temacie ??

Ja również pomarańczko dziekuję bardzo. Temat jest świetny więc po co go psuć złośliwościami i kłótniami.

Gość macierzyństwo to..
tak sie ciesze ze znalazly sie mamy które dopisaly pare swoich spostzrerzeń.. Nie kłóćmy i nie obrażajmy sie na tym topiku, po co? Moze czas zaczac walczyc o klase wypowiedzi na kafeterii? mniej agresji, wiecej zrozumienia. Nie widzialam tego co napisal pomaranczowy wpis co wszystkich tak oburzylo.. sa jakies granice... i kazdy z nas powinien je znac.. Jeszcze raz prosze - starajmy sie byc dla siebie kulturalni:)

Gość popieram powyzej++kobieta 24++
Temat otwarty, kazzdy moze wyrazic swoja opinie, nie tylko pozytywna. Ja mam swoja opinie na temat macierzynstwa dla mnie to najgorszy syf , w ktory nie warto sie pakowac. Gowna w pampersach , ktore zanieczyszczaja srodowisko, przeludnienie na swiecie, obwisle cycki, porozcinane zady, wrzaski po nocach, bezczelne gowniarze , ktore wyrastaja ze slodkich "brzdacy". Macierzynstwo to najgorszy syf, w ktorym kobieta czuje sie jak u siebie za sprawa omamiajacych jej psychike hormonow. Suczy instynkt, przychodzi ruja, forma zalana i zaczyna sie cud macierzystwa. Wezcie wyluzujcie, jest tyle rzeczy w zyciu , ktore potrafia dac radosc. Egoistycznie jest sie rozmnazac, gdy tyle dzieci w domach dziecka. Chcecie dzieci to zostancie rodzina zastepcza, zrobicie cos dobrego. Teraz to tylko swoj suczy obowiazek wypelniacie.

Gość popieram powyzej++kobieta 24++
popieralam wpis ktory zniknal jakby co

Gość taka Twoja
taka Twoja opinia ja mam inna Bedziesz matka, zmienisz zdanie.. Chociaz bywaja i takie ktore zdania nie zmienia i obwiniaja dzieci o wszystko...Dla mnie macierzynstwo to cos czego nie mozna opisac.. Dotyk Boga