Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex in the air

Moja kolezanka ma 27 lat i jest dziewica

Polecane posty

Gość sex in the air

jak jej wmowic ze wcale nie jest gorsza od innych,wpada powoli w paranoje!

ale czy ona jest dziewicą dlatego, że nie trafiła na odpowiedniego faceta a nie chciała z byle kim? i ogólnie jest spoko dziewczyną, taką, która raczej nie odstrasza głupotą, ogólnie charakterem i wyglądem? jeśli to jej wybór to przecież nie ma w tym nic, co powinno ją dołować :)

Gość sex in the air
chciala kogos miec ale zadnego nie poznala do tej pory,nawet sie nie calowala

Gość sex in the air
Nie czeka do slubu.Duzo z nia gadam ostatnio o tym i to stalo sie jej bolaczka,naprawde.

hmm ale tzn., że nikt nigdy nie był nią zainteresowany? czy ona nie była zainteresowana tymi, którzy interesowali się nią? bo wiesz, jeśli to kwestia tego, że nigdy nie miała nawet potencjalnego kandydata do związku to ciężko będzie Ci wytłumaczyć jej, że nie jest gorsza sama będzie miała świadomość, że nikt dotąd nie chciał z nią być (tzn. nikt o kim ona wiedziała bo często przeciez nie wiemy, komu się podobamy) i Twoje tłumaczenie niewiele jej pomogą pewnie :(

Gość sex in the air
No nie miala nawet kandydatow. No niby z jakims facetem spotkala sie z czata. Troche byl nia zainteresowany ale tez jakos bez emocji podchodzil do znajomosci z nia.

Gość sex in the air
sadze, ze nikt nie byl nia zainteresowany

Gość jkjhkj
a brzydka jest?

Gość sex in the air
szczerze? nie pieknosc ale tez nie jest brzydka ma ladne oczy,zadbana dosyc a i brzydsze od niej maja na peczki facetow

Gość asiasc
a ja stracilam dziewictwo w wieku 26 lat. i nie zaluje, ze tak pozno. po prostu dopiero wtedy poznalam cudownego mezczyzne (lat 30 i tez dziwica :)) nie wstrzymywalismy sie z braku okazji czy przekonan religijnych tylko wlasnej filozofii. a dzis jestesmy bardzo zakochanym malzrnstwem :) warto czekac

zadnego nie poznala do tej pory,nawet sie nie calowal Ja uważam to już za dziwactwo. Według mnie świadczy to o niedojrzałości emocjonalnej i nieporadności w kontaktach interpersonalnych. W tym wieku pewne doświadczenia powinno już się mieć. Jakby to była dziewczyna dwudziestolernia to można zrozumieć ale za przeproszeniem 27 lat to już stara baba.

prawiczek i kropka 1987 wszystko dlatego, że zła dzisiaj jestem :( Serwer World of Warcraft na którym grałam przestał działać i prawdopodobie wcięło mi postać na 50 lvl-u Porażka :(:(:(

Gość ofer ma
no powiedzmy sobie szczerze, jest co najmniej dziwna. tyle że powinna zrozumieć że już taka jest i nie starać się na siłę dopasować. inaczej dostanie szajby. niech zrozumie że "kariera" famme fatale o którą pojedynkują się faceci a kobiety zazdroszczą i nienawidzą to nie dla niej jednak :D

cóż 20 latka ma do menopauzy 30 lat, ona 23, siedem lat dla kobiety to niestety sporo. ;)

Gość ofer ma
a co ma z tym wspólnego menopauza?

prawiczek i kropka 1987 a pewnie, że tak :D. Co w tym złego? Jak ktoś głupoty pisze to pewne słowa same mi się na język, a właściwie na klawiaturę cisną :):)

Gość ofer ma
"to sobie wygoogluj, menopauza, to się dowiesz" chyba nie bardzo rozumiesz słowo pisane. wytłumaczę jak trzylatkowi: ja wiem co to jest menopauza, nie wiem tylko jak to się ma do dziewictwa. bo 15 latka do menopauzy ma 35 lat a 5 latka 45 (wg twoich danych). tylko co z tego?