Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labedzie piorko

Dlaczego ex-tesciowa odwrocila sie ode mnie?

Polecane posty

Gość labedzie piorko

Rozstalismy sie po 10 latach malzenstwa,bo juz nic wiecej oprocz przyjazni nas nie laczylo.Wiec nie bylo wojen,wyzwisk,klotni.Z ex-mezem mam dobry kontakt,natomiast z tesciowa sie uwielbiamy.A raczej uwielbialysmy,bo ona sie teraz zmienila.Otoz ex-maz poznal nowa kobiete i w maju biora slub,wszedzie u niej w pokoju stoja ich zdjecia,widac ze to mloda i chyba mila kobieta.Ale mniejsza z nia.Szczerze mowiac bardziej interesuje mnie tesciowa,niz on,haha.Bo my naprawde bylysmy przyjaciolkami,ona nawet nie miala mi za zle,ze sie rozstalismy,dzownilysmy zawsze do siebie i spotykalysmy sie.Teraz ona nigdy nie ma czasu,juz nie dzowni do mnie,rozmawiamy krotko i zdawkowo.Bardzo mi przykro,bo w sumie pokochalam ja przez te lata jak matke.Ale ona widac ineteresuje sie ta nowa,widze to chociazby po zdjeciach,ktore wszedzie poustawiala-moich nigdy nigdzie nie miala,pomimo tego,iz bylysmy bardzo,bardzo blisko... Zastanawiam sie,czy jest jeszcze szansa,ze nasze relacje sie poprawia...Pokochalam ta kobiete jak wlasna matke,a teraz chyba jestem zazdrosna,jak strasza siostra o nowe dziecko mamy...Az wstyd mi to pisac,ale naprawde sie tak czuje. Co powinnam zrobic?Walczyc o nia? Czy raczej niezauwazona odejsc...

juz nie ma potrzeby byc twoja przyjaciolka bo nie ejstes juz zona jej syna. Teraz bedzie miala nowa kumpele :)

Gość Sorry ale uważam że ....
powinnaś pozwolić jej odejść. To Twoja BYŁA teściowa, a ta nowa kobieta będzie OBECNĄ synową ... zauważasz subtelną różnicę?

Gość labedzie piorko
Naturalnie,ze rozumiem,ale czy jak sa dwie przyjaciolki,to gdy jedna z nich wyjdzie za maz,to przyjazn musi sie zakonczyc? Swoja droga,to tylko jej syn sie zeni,nie ona...Nie rozumiem,przeciez nie zabraniam jej kontaktow z nowa synowa,ja juz dawno przestalam byc jej synowa,po prostu przyjaciolka.Pomimo tego,ze ja rozumiem,ze ma nowe "dziecko",czuje sie oszukana i zawiedziona...

Gość ale zajebisty temat
Twoje miejsce zajęła następna synowa. W końcu miłośc do syna przewyższa przyjażń z BYŁĄ synową. Usuń się, to już nie ma racji bytu.

Gość Popieram przedmówców
jeśli tak ją wielbisz to pozwól jej odejść, nie ma sensu stawiać teściowej w głupiej sytuacji, ona teraz ma być teściową tej nowej i wobec niej ma być lojalna. Zastanów się jak ty byś się czulą gdybyś była na miejscu nowej synowej - teściowa w wielkiej zażyłości z pierwszą synową, razem trzymają sztamę, kumplują się, a ona? hmmm .... dziewczyno!!! Bądź mądra - powól tej biednej kobiecie odejść - ty jesteś byłą synową. BYLĄ SYNOWĄ, a teraźniejsza zajmuje twoje miejsce.