Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkjgu

Czy to zdrada??

Polecane posty

Gość hkjgu

mam chlopaka a umowilam sie na kawe z innym... w sumie to dlatego poniewaz nie jestem pewna czy chce z nim spedzic reszte zycia... poszlismy do kawiarni i wypilismy kawe rozmawialismy i nic wiecej a ja mam straszne wyzuty sumiena bo oszukalam mojego chlopaka. Nie wiem czy to zalicza sie do zdrady ale chciala bym sie spotkac jeszcze raz z tamtym.

Gość kleszcz
skoro szukasz szczęścia to przygotuj się że on też będzie szukał , sama tego chcialaś , więc gdyby coś to sama miej do siebie żal .

Gość ale zajebisty temat
jeszcze nie zdrada ale chyba jesteś na dobrej drodze :D

Gość hkjgu
a jesli sie spotkam jeszcze raz z tamtym, bo umowilam sie z nim w piatek, mysle ze jak kawe z nim tylko wypije to chyba nie jest zdrada, wkoncu chyba moge poznawac innych ludzi wiem ze to nie jest wporzaku bo moj chlopak o tym nie wie

Gość hkjgu
no wiadomo ze czula bym sie oszukana. ale kawe ze znajomym chyba wypic mozna

Gość kleszcz
generalnie jest tak przyjęte , że jeżeli niczego sobie nie obiecywaliście to Tobie i jemu wszystko wolno i żadne z Was nie musi się tłumaczyć co robi w dzień lub w nocy

Gość pupupu kociaki
buehehe teraz to tylko kawe a wyzej pisalas ze jeszcze bys chciala :o

Gość hkjgu
wypic z nim jeszcze jedna kawe bym chciala

Gość hkjgu
zareczeni jeszcze nie jestesmy, chciala bym byc pewna jezeli mam z nim spedzic reszte mego zycia, jak wyjde za maz to juz bedzie na wszystko za pozno. dlatego chce poznac rowniez innych ludzi. a moim zdaniem to sex i pocalunek przytulanie itp.mozna zaliczyc do zdrady. a wy jak myslicie ?

Gość pupupu kociaki
skoro masz wyrzuty sumienia to znaczy ze czujesz ze zle robisz wiec nie mydl sobie oczu ;)

Gość hkjgu
wiem ze zle robie i juz mam przez to wyzuty sumienia bo go oszukuje nie mowic prawdy, ale czy mozna to zaliczyc do zdrady?

Gość poszlas z nim na kawe
ale to byla randka czy zwykle spotkanie??

Gość hkjgu
zwykle spotkanie przy kawie, chociaz teraz mozna to roznie interpretowac bo ja mu sie spodobalam i zaczyna sie cos krecic miedzy nami, a ja bym chciala sie z nim jeszcze spotkac lepiej go poznac...

Gość jebaniutka..
lol to jak juz wiesz ze zaczyna iskrzyc to :o wspoclzuje twojemu chlopakowi! mam andzieje ze cie zdradz ana prawo i lewo.

Gość hkjgu
ale jestes zlosliwa, moim zdaniem nie zdradzilam go rozmowa przy kawie to chyba nie jest zdrada, i nie znaczy ze mam zamiar zdradzic chlopaka dlatego ze tamtemu sie spodobalam i chce sie z nim spotkac . chcialam sie tylko dowiedziec czy uwazacie to za zdrade??

Gość jebaniutka..
chwila ale mowilas ze chcialabys sprobowac z innym bo nie wiesz jak to jest :o sama sie gubisz

Gość paweł 1989
zdrada nie zdrada nie wazne. nie wazne czy robisz to co kryje sie pod tym słowem. lecz czy go oszukujesz. dla niektórych nie jest zdradą jak inna dziewczyna mu zrobi loda ale sie z nią nie przespi. a dla innych zdrada to juz pocałunek. lepiej odpowiedz sobie na pytanie czy go oszukujesz jaka by była jego reakcja jak by sie dowiedział. jezeli zła to przestan. a jezeli Ci sie wydaje ze zwisało by mu to to spytaj sie czy mozesz pojsc z qmplem na kawe i czy nie bedzie miał nic przeciwko

Gość paweł 1989
zdrada to pojecie wzgledne

Gość tez bylam na kawie
z chlopakiem ktorego poznalam na necie dawno temu.. jakos z rok temu zaczelsimy sie lepiej poznawac... skonczylo sie na spotkaniu:) i nie zaluje... bo choc nam ne wyszlo(nie potrafilam zostawic frajera z ktorym jestem) to mam mase milych wspomnien... bo t cudnowy chlopak...

Gość hkjgu
pawel 1989 dzieki,o taka odpowiedz mi chodzilo, rozjasniles moje mysli