Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_GaGa

czy dam rade schudnac 30 kg w.....

Polecane posty

pół roku ale zebym miała naprawde piekne ciało umiesnione (oczywiscie chce cwiczyc i stosowac diete)

Gość ella99
30kg w 6 miesiecy jest jak najbardziej realne(ja schudlam tyle w 4,5 miesiaca), ale po takim ubytju wagi nie spodziewaj sie mega jedrnego ciala...

Gość nie dasz rady
tłuściochu

Gość nie dasz rady
to niech idzie brzuszki robic a nie jeczy na kafe

Gość nie dasz rady
to niech idzie brzuszki robic a nie jeczy na kafe

Gość nie dasz rady
żre batony a nie brzuszki robi oblukuje lodówe

dobra niech ciebie to nie interesuje! a jak bede stosowac jakies kremy i balsamy chodziła na basen i saune?to skóra sie ujedrni??

Gość Anka-Malowanka
Możesz. Znam kogoś kto tak schudł. Dieta + CODZIENNE ćwiczenia (pół godziny rano i godzina wieczorem) + kremy i zabiegi na skórę. WYmagało to naprawdę dużego samozaparcia i wysiłku .Jeżeli nie masz bardzo silnej woli - daj sobie spokój i wyznacz sobie realny cel np 10 kg w 3 miesice. Życzę powodzenia i trzymam kciuki :)

uda Ci się, ja schudłam już 26 trochę wolniej, z tym, że ja dużo się ruszam a jem normalnie. Trzymam za Ciebie kciuki.

Bez problemu schudniesz. Ale na \"naprawdę piękne ciało umięśnione\" w takim czasie bym nie liczyła. Ja sama uprawiałam różne sporty od lat. Od pół roku chodzę regularnie na aerobik (czasami siłownię) i taniec - w sumie minimum 3 do 6 razy w tygodniu - do tego staram się stosować odpowiednią dietę - dużo białka, węglowodany jem w ograniczonej ilości i tylko do wczesnego popołudnia. I widzę po sobie, jak wiele pracy jeszcze przede mną, żeby ładnie zarysowywały się mięśnie. I to nie jest kwestia kilku miesięcy - raczej lat. Codzienne ćwiczenie to też przesada - organizm musi mieć czas na regenerację i tyle. A kremy i balsamy pomagają zachować jędrność przy okazji szybkiego spadku wagi - same z siebie nie zrobią \"umięśnionego ciała\". Podobnie sauna - nie odchudza, nie ujędrnia, tylko pomaga oczyścić organizm z toksyn. Tak czy inaczej - jeśli zabierzesz się za to z głową z pewnością w końcu się uda, tylko musisz być świadoma tego, jak długa droga przed Tobą. Pozdrawiam