Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filififionka

Nie mam przyjaciółki... buuu Studia

Polecane posty

Gość filififionka

Nie mogę znaleść przyjaciółki... A chcę. Nie chcę masy kolegów, którzy mogą liczyć na coś wiecej, czy zauroczonych fanów... Chcę przyjaciółkę, do pogadania, do piwa... na kawę i kino.. WHY , WHERE:( __ Wszyscy moi przyjaciele, tacy prawdziwi od serca, rozjechali się do innych miast. A ja jestem tu sama... I nie mogę znaleść przyjaciółki, ba nawet kumpelki z którą mogłabym skoczyć na piwo. W moim mieście jest mój chłopak, ale w chwilach jak ta (jest zajęty, czy chodzi na piłkę... itp) to ja nie mam do kogo się odezwać.

Gość filififionka
Chodzi mi o to, czy ktoś tak jak ja ma taką pustkę? Jest sam wśród tłumu:)? Mam chłopaka, on ma kolegów ze swojego miasta, może się z nimi spotkać i pogadać ... a moje koleżanki wyjechały do innych ... Ma ktoś tak?

Gość filififionka
no szkoda szkoda... moze jednak ktoś?

Gość filififionka
Błądząc po dzikich wrzosowiskach Yorkshire, nasłuchując wyjącego po kotlinach i jarach wiatru, wyszukuję świeże, opalizujące w przebyłskach słońca stolce końskie, które gdy już odnajdę, uważnie oglądam, badam z powściągliwością niczym Ludwig Pasteur opracowujący szczepionkę na wściekliznę, jednak przemożne, pierwotne pragnienie pożarcia tego bezcennego skarbu natury zwycięża we mnie ostatki człowieczeństwa i niczym czujny kuguar rzucam się na swą ofiarę, rozszarpując ją i dostając się do wewnętrzengo, świeżutkiego miąższu, który skrzętnie spijam oraz wygrzebuję martwe owsiki, delikatne jak marcepan.

mam ten sam problem co Ty. Mam mnostwo zajec, uczelnia, praca, firma, ale jak przychodzi wolny dzien, a moj facet pracuje, to naprawde nie mam do kogo sie odezwac :-O mam mnostwo znajomych, ale zadnej przyjaciolki od serca. Moja wieloletnia przyjaciolka mieszka tysiace kilometrow stad. Jedyne co mnie ratuje, to skype.

Gość filififionka
a co najgorsze nie ma mnie kto porządnie wybolcować :(

Gość filififionka
jednakże z chęcią przyjmuję soczyste cumshoty nigeryjskich studentów prawa na czoło i oczy :)

Gość filififionka
po co się podszywacie? nie rozumiem tego... nawet nie jest to śmieszne... a żeby na temat... hm hm

Gość skad
a skad jestes??

Gość jak klint istlud
filififionka ---poka fotke :classic_cool:

Gość filififionka
hej , myślałam ze będę mogłą poklikać z jakąś osobą mojego pokroju a tu pyk... jakieś podszywy itp

Gość skad
ja bym poklikala.. skad jestes pytam? :)))

Gość flofloflodra
mam to samo...moze nie potrafię się otworzyć...:( jak to zmienić?