Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna25..

jest szansa ze bedziemy razem? jak myslicie?

Polecane posty

Gość naiwna25..

jezeli facet mnie nei kocha :O jezeli mu sie nei podobam :O jezeli traktuje mnie jak przyjaciolke :O jezeli nei przejmuje sie tym co ja czuje :O jezeli po 10 latach znajomosci jeszcze mnie nie pokochal :O jezeli nigdy nie daje zadnego znaku ze mu zalezy :O jesli ma zle zdanie o mnie :O jezeli czesto w zartach mnie obraza :O ile jeszcze mam na niego czekac? :( myslicie ze mnie pokocha?

Gość jakas szansa jest
:D

Gość znajomy85
A ile ma lat?

Gość Monikaaaa82
CHYBA NIE OCZEKUJESZ ZE KTOS CI NAPISZE TAK? BO EWIDENTNIE NIE. NIE MA SENSU ZAPRZATAC SOBIE NIM GLOWY, ZAMIAST MYSLEC O NIM ROZEJRZYJ SIE ZA INNYM Z KTORYM MOZE COS WYJDZIE :]

jezeli czesto w zartach mnie obraza Nie poniżałabym się zabiegając o miłość takiego faceta. Wprawdzie istnieje 0,1 % szansy, że się odmieni ale moja rada : daj sobie spokój.

Gość naiwna25..
ma 26 lat ja 25.. tylko dlaczego mimo tego wszystkiego on ciagle chce spedzac ze mna czas... wlasnie probuje sobie dac z nim spokoj ale mi sie nei udaje... przeciez nie moge czekac na niego cale zycie... i tak juz dosc czasu zmarnowalam

Gość naiwna25..
czy zna ktos przypadek ze ktos sie zakochal po kilku latach? :O (oprocz telenowel itp)

Gość naiwna25..
szanse??? gdzie....??? chyba u kazdego wieksze niz u niego - i wlasnie probuje to sobie uswiadomic... zycie to nie telenowela i nie kazdemu pisana jest miłość... :(

Gość naiwna25...
cholera.... poklocilam sie z nim, wymyslilam w zasadzie pretekst... chcialam zerwac kontakt.. wytrzymalam pol dnia - nie odpisalam na smsy, nie odbieralam telefonow, a jak do mnie przyjechal to znowu sie pogodzilismy :( matko no czy ja jestem uzalezniona od niego?

Gość lupkaa
a czy przez te 10 lat byłas w jakimś związku? jak się wtedy zachowywał?

Gość a jjaaaa
Oczywiście że jest szansa ... a to że obraża w żartach /kto się czubi ten się lubi/ ... nie unika kontaktu z Tobą .. Ciekawe czy jeśli znikniesz na jakiś czas z Jego życia będzie szukał kontaktu ? :) Szansa jest ... pamiętaj zawsze jest Czy ona ma dziewczyne ? :)

aniołek jak szansa? szanse sa na - 100% :P autorka straciła szanse na kolesia kupe czasu wczesniej :) nawet zanim go poznała:P:P:P zadajac takie pytania stoi na przegranej pozycji jeszcze przed poznaniem kogokolwiek :P

Gość naiwna25...
Jasne ze mialam w tym czasie faceta - ale on w tym czasie mial dziewczyne, mielismy tez mniejszy kontakt... moj chlopak zawsze byl o niego zazdrosny. Ale nigdy nie odczulam zeby on byl zazdrosny o mojego faceta. Chociaz nie lubil go. Ale jak wczesniej wspomnialam on tez mial w tym czasie dziewczyne. Zerwal z nia niedlugo po tym jak ja zerwalam z moim. Ja mysle ze szans nie ma - dopoki on nie wiedzial co ja czuje to sie łudzilam ze on czuje to samo tylko nie mowi tak ja i ja. No ale kiedy ja zrobilam pierwszy krok i do niczego to nei doprowadzilo no to sory... faceci sa malo skomplikowani albo chca albo nie. Moj nie chce :O

Gość naiwna25...
mysle ze to jedyne wyjscie zerwac kontakt. Moze jemu da do myslenia (chociaz cudu nie oczekuje), ale przynajmniej ja bede normalniej zyla...

Gość naiwna25...
i spac nei moge :(