Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietkowiczka.mala

drugi temat CO DZIŚ ZJADŁAŚ

Polecane posty

Gość dietkowiczka.mala

nie umiałam znaleźć tamtego:P no więc: szklanka mleka - 90 kakałko - 200 kawa z mlekiem - 90 4 plastry sera - 120 małe jabłko - 40 2 gumy orbit i woda :PPPP 540

Gość sono marta
sn: 2 paroweczki bobaski, 2 kromki zytniego z dzemem ob: kawalek miesa, 1 zimniak, buraczki podw: rogal z serem, kawa kolacja: jogurt z 2 lyzkami muesli, makrela w galarecie, kromka zytniego

guzmania a jak plywasz? typowo przez 45 minut, zy jakies cwiczenia, aerobik? ja dzis masakra; 3 parówki, bułka, rosół 2 kanapki cheeseburger:((( eh zero silnej woli i pewnie zero efektów

Gość Blueska
twarożek wiejski, pól plastra szynki,kawa z mlekiem, herbata czerwona. nie umiem obliczać kalorii ;/ jak np obliczyć ile kcal ma grahamka z masłem i plasterkiem szynki ?albo np łyzka śmietany ? ;/ jutro przechodzę na dietę 5-dniową.

mirkat pływam sobie żabką krytą. w 45 minut zobiłam 48 długości basenu więc to chyba w miarę szybko. dzisiaj byłam pierwszy raz na basenie :) ale powiem Ci, że taki ruch bardzo pomaga. teraz czuje się odprężona

Gość nip/tuck
śniadanie : musli z jogurtem - 300 mała bułka ciemna z miodem - 100 drugie sniadanie: dwa ciastku lu go : 210 jabłko - 80 pomarańczko - 100 obiad : spadżeti, daje ze jakies 500 potem skusiałm sie na dwa ciasteczka bezimienne, jakies 50 kolacja : twaróg chudy z odrobinka mleka i cynamonu 100 do tego godzinka domowego aerobiczku srednio intensywnego no prosze, zmiescilam sie w 1500 kcal :D z ciekawosci postanowialm to obliczyc ;p przeraza mnie tylko ilosc węgli, zdecydowanie za duzo mi dzisiaj wyszlo ;/ jak Wy wyrabiacie na 500 kcalach dziennie to ja nie mam pojecia!

Gość jeszcze nic nie zjadlam
ale zaraz zjem. mam na sniadanie bulke z salami ;)

Gość a ja dzisiaj
4 plastry sera żółtego 140 szklanka mleka 100 kawa z mlekiem 60 dwa male jablka 80 twarozek 100 łyzka kakao 30 510

Gość nope nope
Czemu prawie wszystkie podajecie skład jednego tylko posiłku? :O

Gość czy to dużo
śniadanie : musli z orzechami i jogurt light - 400 kcal 2 sr deser satino - 200 kcal wasa + ser = 600 kcal zupa mleczna - max 300 kcal 2 banany = 220 kcal jogutcik light - 150 kcal 2000 tys - pobiłam rekord :P

kurde, nie pamiętam. ale luuuz, zaraz pójdę się wysrać i zrobię analizę. poczekacie?? :D

Gość naprawde Was podziwiam
jak ja bym jadla to co Wy i w takich ilosciach to bym padla trupem, nie doczekawszy wieczora ;) Ale wiem, ze tak niektorzy jedza. Jak to mozliwe, ze macie tak bardzo obkurczone zoladki, ze Wam to wystarcza? Tez bym chciala tak malo jesc... mniej bym wydawala pieniedzy na jedzenie ;)

Gość buziaczek27
Moje dzisiejsze menu: I sn. kawa bez dodatków, sok pomidorowy II sn. jogurt z płatkami i otrębami Obiad; sałatka z rybki w sosie czosnkowym Podwieczorek: połowa makreli wędzonej Kolacja: jabłko i 3 mandarynki.

Gość buziaczek27
P.S. jakieś 920 -950 kcal :-)

Gość ile to jeest
- kawałek chleba z dżemem (100) - porcja fasolki po bretońsku wielkości pięści + sucha kromka (350) - 160 kcal serek - jabłko, pomarańcza (80+60) - garść musli - ok 100kcal Mi wychodzi ok 850. A wam?

Gość Karambatwa
Ja nie umiem liczyc kalorii;/ śniadanie- kawa bez dodatkow,pol pomidora, pol serka topionego 2 sniadanie-obiad- 2 jajka na twardo,pomidor, plasterek cebuli,sol pieprz kolacja-10 deko twarogu,plasterek szynki i cebuli,pol pomidora pozniej jeszcze jablko i dwa batony corny :/

Gość fajno
wow fajnie ze piszecie zmodyfikuje troszke tak jak lubie i troszke posciągam od was buziaki

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jedna bulke 2 gotowane jajka i soczek ;)

Gość buziaczek27
I śn.: kawa II sn. kawa z odrobiną mleka i sok pomidorowy Obiad (za chwilkę) jogurt z płatkami i otręabmi oraz sałatka z rybki w sosie czosnkowym :p

śniadanie - jogurt i dwie łyżki konfitur śliwkowych obiad - zupka chińska (uwielbiam je!) i zapiekanka gołąbkowa przekąski - 2 ciastka, pięć paluszków, 2 marchewki no i butla wody mineralnej. później rowerek, trzeba odpokutować ;>

Gość buziaczek27
Cd. tego co pisałam wyżej :p Podwieczorek: trochę makreli wędzonej i zielona herbata Kolacja: jabłko i 3 mandarynki :-)

śniadanie- spora porcja owsianki na wodzie ze startym jablkiem obiad- jajecznica z dwóch jajek z małą parówką drobiową i plastrem cebuli, 2 kromki chrupkiego pieczywa wasa kolacja- sweetie, taki owocek;P i mandarynki potem będzie lepsze winko:)

Gość deanaa
Kawa z mlekiem przy diecie to jakies nieporozumienie, lepiej gorzka kawke niskodrażniącą pić , przynajmniej pomoze troche tłuszczyku spalic.

Gość OMG!;D
To ja dziś o wiele więcej zjadłam od was:P -paczke orzeszków w czekoladzie 550kcl -2 lody wodne 200kcl -3 kawałki ciasta 400kcl -obiad 800kcl -dwie kanapki 300kcl. 2550 kcl! JESTEM HARDcorem!;p Ide to spalić;)