Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika_25

O co mogło chodzić facetowi?

Polecane posty

Spotkaliśmy się wczoraj, super rozmowa, nadawanie na tych samych falach, facet naprawdę super, wykazywał zainteresowanie mną, była chemia, po prostu bajka. W pewnej chwili atmosfera trochę zaczęła gęstnieć, usiadł bliżej mnie, zaczął obejmować niby od niechcenia... dziwnie się czułam ale przyjemnie. No i nagle się odsunął, jeszcze chwilę pogadaliśmy i powiedział \"zbieramy się\". Trochę mnie zamurowało, bo bo tak super się gada i w ogóle... No ale dobra, pomyślałam, że może nie chciał żeby na pierwszym spotkaniu doszło do czegoś więcej. Tyle tylko, że minął właśnie dzień, a on milczy. Złapałam jakąś dziwną schizę że mnie pewnie olał. Ale kurde dlaczego? Było naprawdę super na randce.

Gość ederlezi
Może wyczuł że ci dziwnie i odebrał to jako niechęć do bliższego kontaktu?

Gość Iaromina
Faceci to dla mnie ciągle zagadka, dlatego nie napiszę Ci o co mogło mu chodzić :) Ale można przypuszczać, że np. robi to z premedytacją, bo wyczuł że się Tobie spodobał i chcę Cię trochę przetrzymać w niepewności. Dzień to jeszcze nic takiego, poczekaj ze 3 dni jeszcze, gdy się nie odezwie, to znaczy że olał, ze znanych sobie powodów.

No proszę was, bez takich komentarzy. Dbam o higienę. A to czy wyczuł że mi się spodobał, to nie wiem, nie pokazywałam w sumie tego aż tak bardzo. Zawsze to ja trzymam dystans do nowopoznanych facetów, a oni raczej o mnie zabiegają.

Gość alimenciarz
pewnie smierdzialo ci spod pachy albo z rowa rybkami

Tak, na pewno ode mnie śmierdziało i w ogóle. Dzięki, wszystko jasne ;(

a co to można napisać- nie zgadniesz co facetowi po głowie chodzi. Odezwie się ok jeśli nie machnij ręką i zapomnij.

Gość ofer ma
a może naczytał się babskiego forum albo jakichś poradników "jak podrywać" i zgodnie z nimi funduje ci niedosyt, niepewność i jakieś inne duperele. jak widać - działa :D