Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ronn

Gdy nowo poznana kobieta komplementuje...

Polecane posty

Spotkałem się pierwszy raz z pewną kobietą i byłem zaskoczony, bo po prostu zaczęła mnie w pewnym momencie komplementować. Głównie częsci ubioru, ale nie tylko. Jako że jestem sceptyczny to dopiero co poznanych kobiet to nie wiem, czy to była próba przypodobania się mi, czy może tzw. babski test z jej strony. Niech mi jakaś kobieta napisze jak to odbierać ;)

Gość avokadia
No ja na pewno nie powiedzialabym facetowi komplementu jesli nie podobalby mi sie :)

Gość Iaromina
Zaraz od razu test. Faceci i ich doszukiwanie się dziury w całym ;)

Po prostu komplement, nic nie musi znaczyć. A ty nie komplementujesz kobiet? Ja swoich kolegów komplementuję często :)

Gość zdarzylo mi sie
powiedziec komlement facetowi ktory mial zajebisty garnitur sam gosc byl lekko nie w moi typie ale garnitur mial na prawe super! powiedzialam mu wiec prawde co mysle :)

Gość zdarzylo mi sie
t nie powiedzialam ze nie jest w moimtypie jako facet ale jego garnitur mi sie naprawde bardzo podobal ;p

Gość tak żeby wyjaśnić pewne sprawy
Ronn Gdy nowo poznana kobieta komplementuje, to znak ze jej sie podbasz i wysyla Ci oznaki zainteresowania I czy jest test? TAK, JEST ! Jak pokazesz jej ze dzieki paru komplementom jestes jej to skonczysz jak kolega Radek z innego topicu i napiszesz mowia ze jestem cudwonym facetem a teraz jestem tylko kolega

Dlatego ja zawsze gdy słyszę komplement od kobiety to odpowiadam \"wiem\", oczywiście z uśmiechem na twarzy :) To coś lepszego niż \"dziękuję\".