Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda5821

Dove Summer Glow- Słoneczna Opalenizna

Polecane posty

Gość Amanda5821

Od czterech dni używam dive summer glow. Od cery średniej do ciemnej. Czy jest ograniczona ilość dni, w których mogę go używać? Jestem juz dość opalona od niego. odpowiedzcie.

Gość Amanda5821
jakie smugi?!przestać używać?a Ty używałaś?kiedy Ci się zrobiły te smugi?i kiedy zniknęły?używałas tego samego co ja?od medium do dark?

wskazany jest peeling co jakiś czas aby złuszczyć naskórek mi to nie pomogło i miałam śliczne brązowo-żółte smugi ale moze to nie jest regułą ja jeszcze nie znalazłam tego cud-balsamu:)

Gość JUŻ NIE MOGĘ
możesz używać dopóki nie osiągniesz wymaganej opalenizny. Jeśli już jesteś opalona i uważasz, że wystarczy to zrob sobie kilka dni przerwy. Smugi się nie powinny zrobić, jeśli dobrze nawilżasz skórę (np. balsam brązujący wieczorem a nawilżający rano) i jeżeli robisz peeling całego ciała conajmniej dwa razy w tygodniu.

Gość Amanda5821
aha. a czy te smugi same nie znikną? przestać używać tego?

Gość flofloflodra
ja używałam do dark chociaż mam nawet jasną karnację. Smugi owszem moga wystąpić bo każdy balsam opalający ma dodatek samoopolacza ale w przypadku Dove smug jest mało - to najlepszy balsam wg mnie :)

Gość JUŻ NIE MOGĘ
Smugi znikają ale to troche czasu zajmuje. Nie musisz przestawać, jeśli Ci pasuje ale polecam nawilżanie i peeling żeby uniknąć smug.

nie próbowałam bo jakoś nie miałam przekonania do Daxa ale chyba teraz się skuszę jak mnie znowu natchnie na "balsamowanie się" Dzieki:)

Gość Amanda5821
przestanę używać. peelingu nie moge uzywac. mam alergię na wszelkiego rodzaju peelingi...przestane uzywac i juz. a po 3 pół dnia smugi też wystapią? ic co to właściwie te smugi?

Gość JUŻ NIE MOGĘ
hehe :)

Gość Amanda5821
to jest forum dla kobiet. jesli nie wiemy czegos pytamy bez skepowania :) no więc...?

Gość Amanda5821
to co z tymi smugami ? będą jeśli używam tylko 3 dni, dwa razy dziennie, rano i wieczorem?

kobietki wytłumaczcie amandzie co to sa smugi bo ja spać zaraz mykam:) a ona czeka na rady:)