Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalamidomina

Spierniczone swieta

Polecane posty

Gość Lalamidomina

Kurdemol. Wreszcie mialam ustalony plan co do prezentow. Jutro mialam tylko wyjsc do miasta i kupic to wszystko. I co? Po kolei wszyscy dali mi znac, ze chca cos innego... - rodzice nie chca nic spozywczego, bo narobili zapasow az nad to (mial byc super piekny kosz z delikatesami) - maz nie chce nic z ubran (miala byc jego wymarzona kurtka na narty ze specjalistycznego sklepu, super droga, ale wymarzona) - siostra poprosila przez tel, zebym przywiozla jej campari a odda mi kase (wiedzialam, ze lubi, wiec to mial byc element jej prezentu) Znow jestem w punkcie wyjscia, bo plan szlag trafil. Niecierpie swiat. :(

Gość gorące uda
a ja porzucona i prezentu nie będzie buuuuuuuuuuu!

Gość tez mam spierniczone swieta
babcia miala wczoraj wypadek, nie wiadomo czy wyjdzie z tego :(

Gość tez mam spierniczone swieta
miała awarie wibratora, prąd przebił na obudowę :(

hehe Lalamidomina ciesz sie ze to wyszlo teraz a nie jakbys im wreczyla te prezenty a oni by nie byli zadowoleni ;)

jak ci maz mowil ze nie che ubrania, to pewnei mial na mysli sweter czy skarpetki. z kurtki narcisrskiej na bank sie ucieszy.

siostrze kup jakies bajkery kuchenne typu ładna solnczka, ladne podkladki pod jedzenie, wypsne szklanki do drinkow czy kieliszki czy zestaw otwieraczy dowina.