Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta na zakręcie

problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość kobieta na zakręcie

Witam, to mój pierwszy temat na tym forum. zazwyczaj stałam z boku i przyglądałam się problemom innych ludzi, jednak dziś postanowiłam że odważe się wyłonić swój problem, oczywiscie biorę pod uwagę taką możliwość że dla niektórych z was będzie to błahostka jednak proszę o pomoc, dobrą radę. Chodzi o mojego chłopaka, jest to miłość, odwzajemniona miłość. Bardzo dużo razem przesszliśmy, i mimo przeciwności losu jesteś razem.. Moj głowny problem polega na tym że chłopak dość często mówi o innych dziewczynach, bardzo częto na złość, by wywołać we mnie zazdrość itp, bynajmniej tak to tłumaczył gdy probowalam z nim o tym porozmawiać. Często na ulicy pokazuje mi ladną czy zgrabną dziewczynę, badz rzuca kmentarze typu ładne nogi, fajny tyłek, Rozumiem, że to nic złego jezeli wyraza swoje zdanie, jednak to mnie strasznie boli, rowniez gdy jest w srod swoich kolegow zachowuje sie tak jak pies na suki, o mnie nie pamieta a zarazem mowi mi ze bedac ze mna nikt inny sie nie liczy. nie umiem sobie z tym poradzić dlatego zwracam się z tym do wass. wiele myślałam o tym, wiem ze przez taka sytuację moze rozleciec ie nasz zwiazek. I to nie chodzi tutaj o moją zazdrosc, bo naprawde probowalam wyjanic to z nim wiele razy i tlumaczyc jak sie czuję. Chodzi o to ze przez takie jego zachowanie czuję sie mniej atrakcyjna, gorsza.. mysle ze widocznie szuka kogos lepszego. prosze o radę

Sama zobacz jak skonstruowałaś temat: problem z chłopakiem... Twój nick: kobieta na zakręcie. I wszystko na ten temat. On jest jeszcze gówniarzem, a Ty wymagasz od Niego męskiego zachowania. Musisz jeszcze trochę poczekać, aż przestanie się popisywać i cwaniakować.

Gość kobieta na zakręcie
poczekać, tylko jak długo czekać jak obie z tym nie umiem poradzić?

Gość Lodzio
no wlasnie my jestesmy tak skonstruowani ze trudno nas zrozumiec ;p i wcale nie mozesz tak sie czuc bo pomysl sobie ze jestes lepsiejsza od tych dup a jak nie docenia tego to niech zaluje

Gość kobieta na zakręcie
nie lubie tego tlumaczenia, to lezy w naszej naturze.. eh

Gość konta
nie reaguj. jego widocznie kręci to że okazujesz zazdrość. albo pokomentuj przy niem jakiegos faceta, ze ma fajne posladki, albo ze taki męski... ciekawe co zrobi...

Gość kobieta na zakręcie
wlasnie ciekawe jest to ze chwytalam sie juz roznych sposobow, facet jest o mnie bardzo zazdrosny - ale w momencie kiedy mam stycznosc z innymi osobnikami plci meskiej, natomiast gdy zwyczajnie na ulicy komentuje akiegos faceta, to on poprostu krytykuje moj gust, czy czasem tam sie zgodzi - kiedys powiedzial mi ze go to nie rusza, albo poprostu udaję! ama nie wiem..

Gość konta
no to olewaj. nie reaguj. ewentualnie zapytaj po prostu co on ma tym na celu, czy zdaje sobie sprawe z tego ze robi Ci przykrosc i czy aż tak bardzo mu sie to podoba, bo Tobie sie nie podoba to ze on sie nie liczy z uczuciami. i żądaj odpowiedzi konkretnej, nie daj się ugłaskac.

Gość kobieta na zakręcie
ostatnio mi mowi ze wkurza go juz to ze mi jest wtedy przykro - no ale logiczne jest to ze jaby o tym nie mowil to by mi nie bylo, sam daje mi powody do tego. postaram sie cos z tym zrobic

Gość before
zgadzam się z musztardą, że problem polega na braku dojrzałości. To jeszcze chłopiec. Tylko, że jeśli jego zachowanie Cię rani, to albo przez to rozpadnie się wasz związek, albo zaczniesz popadać w kompleksy. Wydaje mi się, że obecnie nie jesteście w tym samym stadium rozwoju emocjonalnego, a to powoduje również, że w czasie kiedy powinniście budować podstawy i zasady w związku, Ty jesteś na przegranej pozycji. Obawiam się również, że dla niego to nie poważny związek, a "chodzenie" z dziewczyną. Możesz czekać aż dojrzeje, przyzwyczaić się, zacząć również pokazywać mu przystojnych mężczyzn (czyli uprawiać "gówniarstwo" tak, jak on) lub szukać kogoś bardziej dojrzałego.

Gość kobieta na zakręcie
Bardzo mądre jest to co napisalas, jednak kocham go i planujemy po malu wspolne zycie, bede musiala naprawde ie pozadnie zastanowic nad tym co mam zrobic. a uprawianie "gowniarstwa" jest dla mnie conajmniej smieszne bo nic nie zyskuje tym by robic mu na zlosc. dziecinada..

powiedz co myślisz i nie owijaj w bawełnę dr Barbara De Angelis SEKRETY KOBIET Co twój partner powinien wiedzieć o Tobie, cała książka dotyczyły sposobów rozbudzania kobiecego podniecenia