Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adela i krystyna

chłopak i wykształcenie

Polecane posty

Gość adela i krystyna

ej ostatnio poznałam faceta ja mam 22 lata on 26 lat..on jest bardzo przystojny bardzo miły podobam mu sie juz pare razy sie spotkalismy wszystko było by ok gdyby nie to ze on pracuje na dziale warzywa owoce w carrefourze:O wiem moze to śmieszne co mówie..ale ja sobie studiuje sobie dziennie na medycznym..mam jakies tam ambicje i co bede miała faceta który cebule rozwozi...ale ogolnie facet jest bardzo miły.. nie jest jakims cwierc główkiem tylko jest mało ambitny nie wiem co robic

Pomyśl jak miło będzie jak go odwiedzisz w pracy i dostaniesz w prezencie soczyste jabłuszko:):classic_cool: Albo święta się zblizają -to zajmie ci kolejkę przy kasie:classic_cool: :D

a wg mnie nie ma sensu sie w to wkręcać... autorka ceni u partnera wykształcenie i ambicje i predzej czy pozniej przestanie tego goscia szanować

Gość adela i krystyna
:D wiem ze to straszne skreslac kogos takiego tylko dlatego chcociaz z drugiej strony to od razu okazuje ze ten facet jest mało ambitny..po prostu wiiecie nie o to chodzi ale wyobrazam sobie przyszłosc z takim facetem i widze pozniej ja bede go utzrymywac bo ile on moze zarobic ..z 1500?!

Gość o f u c k
masz ambicje- to miej- półgłówkiem się pisze

Gość adela i krystyna
oj taka nie jestem zeby mu cos takiego wypominac moge sobie mysleć rózne rzeczy ale raczej bym mu tego nie wypomniał

"wiem ze to straszne skreslac kogos takiego tylko dlatego" to nie straszne, tylko normalne... mam wsrod bliskich znajomych ludzi bez wyksztalcenia, ale sa bardzo inteligentni i przede wszystkim wykazuja inicjatywe - np maja wlasne firmy...

Gość adela i krystyna
z drugiej strony stwierdzam ze to straszne poznaje faceta.jest przystohjny miły..po prostu jest przemiło i co on jezdzi z widlakiem po markecie przewożąc pyry , cebule:D ..nie ma sprawiedliwosci na swiecie..a mogło byc tak pieknie

Gość wiosenna rosa
Chłopak ma tylko 26 lat jeszcze wszystko przed nim, niech zacznie studia zaoczne

oj taka nie jestem zeby mu cos takiego wypominac moge sobie mysleć rózne rzeczy ale raczej bym mu tego nie wypomniał Dobra,dobra za pare lat zmienisz zdanie.

Gość adela i krystyna
no własnie jakby chociaz pracował np w dellu..tam pracuje duzo osob bez jakiegos wiekszego wykształcenia..a jednak brzmi to inaczej niz praca na dziale z warzywami:P juz nie wspomne o tym ile mu płaca

Gość hakunamamamatata
najwazniejsze ze pracuje a nie siedzi w domu i zeruje na rodzicach,albo z zasilku, rusz główką

Chłopak ma tylko 26 lat jeszcze wszystko przed nim, niech zacznie studia zaoczne :D Wykładanie cebuli jest dla licealistów dorabiających na boku a nie dla 26 letniego faceta:o

" Chłopak ma tylko 26 lat jeszcze wszystko przed nim, niech zacznie studia zaoczne" niech zacznie? tzn autorka ma go na nie zapisać? czy moze zagrozić, że zerwie, jelsi nie zacznie studiować?

Gość 35 letnia desperatka
Autorko najważniejsze że jest miły i przystojny a pracę może przecież zmienić, ważne jaki ON jest i jak ci z nim jest. Ja jestem z facetem bez matury, z mało ambitną pracą (kierowca) i uwaga..... wiem że kiedys siedział w więzieniu. Jestem z nim bo mi z nim dobrze, jest w stosunku do mnie cudowny, miły uczynny czuły i tez niesamowicie przystojny. Nie martw się tym, ta praca może byc przejściowa, może się tez jeszcze dokształcić.

" najwazniejsze ze pracuje a nie siedzi w domu i zeruje na rodzicach,albo z zasilku, rusz główką" pobudka!!!! niektorzy maja wieksze ambicje, niz jakakolwiek praca, byle była

"a pracę może przecież zmienić" kocham takie wypowiedzi... znam całą armie ludzi, ktorzy mogą... oni w życiu mogą wszystko - mogą swietnie zarabiac, moga zmienic prace, moga wszystko... i tylko mogą.. bo na możeniu sie kończy

Gość 35 letnia desperatka
dobry pomysł ze studiami zaocznymi. wystarczy z nim porozmawiac na ten temat. Skoro to początek znajomości to troche niezręcznie, ale z czasem.

Gość kierowca i siedział w kiciu
?

Jeśli go to zadowala to niech tam sobie pracuje....szybka jesteś po paru spotkaniach wiesz ile zarabia :D to powinnaś też wiedzieć jakie ma plany na przyszłość ?co chce robić w życiu ? od ilu lat pracuje ? Nie przyszło ci do głowy, że jest to praca tymczasowa...? W dużym mieście mieszkacie..? hę...?

Gość adela i krystyna
dobra i co zaproponuje studia to go pewnie uraze odrazu pomysli ze mi to przeszkadza zreszta za krótko go znam zeby mu mówic cos takiego a poza tym watpie zeby 26 lateniemu facetowi chciało sie zaczynac studia teraz poza tym ..byc moze nie ma matury ale o to sie nie spytałam bo bałam sie odpowiedzi:D wiec jeszcze do cosinusa musiałby sie zapisac

kobiety maja niesamowitą tendencje niańczenia facetów... :D:D juz poradziły autorce, jak ma sie nim zaopiekować, pewnie jeszcze go zmotywowac, zeby chłopie sobie zycie ułożył... a moze on nie chce studiować? i co wtedy?

komiczne>> nie chodzi o niańczenie ale o w miarę obiektywny obraz sytuacji. Wiesz, że "baby" lubią przesadzać i wyszukiwać problemy :)

Gość adela i krystyna
z racji tego ze pracowałam na promocjach sweo czasu to znałam osoby w marketach i wiem ile zarabiaja no 2000 raczej na pewno nie zarabia nie pytałam sie go o to:O

Gość adela i krystyna
jakby nie patrzec to stanowi jakis tam problem:)

Gość adela i krystyna
a porady o studiach mogłabym mu dac jakbym znała go pare miesiecy zreszta tu nie chodzi o studia tylko ambicje nie musi piec 5 faakultetów wystarczy ze miałby ambicje na lepsza prace..

to ze pracuje w hipermarkecie nic jescze nie znaczy. pogadaj z nim o jego planach zyciowych i wtedy bedziesz miala jasna sytuacje.

mialam podobna sytuacje, ja po studiach inzynierskich on po maturze... bardzo inteligentny koles ale bez ambicji, jego nie ruszalo to, ze jest kierowca... wytrzymalam z nim pol roku, pozniej zaczelam zauwazac widoczne roznice w wyksztalceniu, w aspiracjach, a na dluzsza mete tak sie nie da... jak masz jakies ambicje to szybko Cie zacznie irytowac jego brak samozaparcia do ksztalcenia sie czy do znalezienia czegos lepszego...