Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klalduh

dylemat reportaz czy nie?

Polecane posty

Gość klalduh

Słuchajcie robić reportaz z wesela? Bede miala kamerzyste i fotografa i chcialam zebvy fotograf byl od chwili jak sie ubieram do konca ślubu w kosciele a on mi mówi ze on robi reportaż od 14 do 2 w nocy, bede miec kamerzyste wiec ten reportaz mi nei potrzebny. I chcialam was zapytac czy wziąśc tego fotografa i na weele czy tylko do konca ślubu jakie jest wasze zdanie? Bo nei chce pozniej zalowac

Gość pinezkaa
nie kumam. jak juz bierzesz to bierz go i na wesele. ale do 2 w nocy? fotografowie zwykle sa do oczepin a potem spadaja bo dalej to juz jest tylko to co bylo przed oczepinami. to te dwie godziny co odpadna moglbny przeznaczyc na zdiecia w domu :-) i juz.

Gość ludaka
Trochę niefajnie z tymi fotografami jest, bo zwykle proponują cały reportaż. Moim zdaniem najładniejsze i tak są zdjęcia ze ślubu i ewentualnie plener. A zdjecia z przygotowań i z wesela moim zdaniem każdy może zrobić.

ale nie kazdy ma "dobre oko" i nie kazdy umie robic dobre jakosciowo zdjecia. na reportaz (zdjecia z przygotowan w domu) trzeba miec pomysl.

Gość onikq
moim zdanie opcja najlepsza fotograf od przygotowan do oczepin + plener kamerzysta od zaslubin do oczepin po oczepinach dajmy juz gosciom spokój, niech sie trochę odpręża , nie kazdy lubi byc filmowany i fotografowany w czasie zabawy kamarzystę nie wpuszczajmy na przygotowania, ja bym nie chciala zeby mnie filmowal w samych majtach i bez stanika

Gość pytankomałe
po co robić zdjęcia z przygotowań?? To totalny kicz i wiocha. Fotograf z prawdziwego zdarzenia znajdzie lepsze pomysły niż przeszkadzanie pannie młodej. Takie zdjęcia to całkowity brak smaku.

A mnie siępodobają zdjecia z przygotowań- atmosfera oczekiwania, stres... Można zrobić je ciekawie, a mozna i kiczowato..A to, czy PM chce mieć zdjecia z tej fazy uroczystosci zależy od niej

Gość Te zdjecia .............
Te zdjecia z przygotowan sa najladniejsze