Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjnaklckls

ILE DNI PO CESARCE SIE LEŻY W SZPITALU ??

Polecane posty

Gość dowiesz się za kilka dni
5

Ja leżałam od wtorku do niedzieli, ale już w sobotę mogłyśmy isć do domu tylko waga mojej córki była nie w porządku

Gość sjnaklckls
nie chodzi o mnie tylko o kolezanke ktora urodzila przez cesarke i chce ja odwiedzic a nie chce isc za wczesnie bo pewnie bedzie zmeczona a nie mam do niej telefonu i nie wiem jak dlugo bedzie lezala i daltego pytam ...

U mnie pierwszy gosć był następnego dnia ale mślę że jak pójdziesz po 2-3 od porodu to bedzie ok.

2 dni po najlepiej, ja na drugi dzień choc w miarę dobrze sie czułam, najlepiej nie wyglądałam, ale na druga dobe mozna.

Gość sjnaklckls
dzieki wielkie ;**

Gość w szpitalu nie powinnas
odwiedzac. W domu zreszta tez od razu nie. Moze poczekaj po prostu na zaproszenie? ;)

Gość pierwszy gość po 2 godzinach
to zniecierpliwiona teściowa, cały czas był przy nas mąż, drugi gość po 3 godzinach to zniecierpliwiony teść, następnego dnia byłam tak wykończona że nikomu nie pozwoliłam przyjść prócz męża oczywiście :), wyszłam na 4 dobę

Gość w szpitalu nie powinnas
No maz to raczej nie "gosc" ;) Ale cala reszta powinna cierpliwie czekac :P Kiedys nawet maz nie mogl wejsc na porodowke ;)

Gość jessy27
3 dni a po 24h trzeba było wstać.

Gość może na początek kaszkę
u nas wychodzi się na 4 dobę

Gość sjnaklckls
ja bym nie szła do szpitala jej odwiedzic gdyby mieszkała w moim mieście tylko bym odwiedziła ją w domu po jakimś czasie ale ona mieszka 40km od mojego miasta wiec to jedyna okazja do odwiedzin myślę że po 4 dniach wpadne do niej nie widziałyśmy sie ponad rok razem rodziłysmy dzieci w zeszłym roku i z tad się znamy potem byłyśmy ciągle w kontakcie przez neta i NK a teraz mamy okazje do spotkania.