Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaoina

nie wiem co robic /

Polecane posty

Gość kaoina

mianowicie chodzi o to,ze.. rok temu poznałam pewnego chłopaka,spotykalismy się dosyc czesto,ale zawsze w większym gronie. Fajnie nam mijał czas,wspólne imprezy,wypady. Zauwazyłam,ze on cos do mnie czuje,ale nigdy pierwszy nie wyszedł z inicjatywą pocałunku,w ogole nalezy do osób niesmiałych i szanujących inne kobiety. W ciagu tego roku ja miałam kogoś,o czym on dowiedzial sie przypadkiem,pozniej spotykalam sie z kims innym,na imprezie widział mnie z jak bawiłam sie z innym. i w ogóle było pare sytuacji,w których on mógł mnie olac,ale tego nie zrobił. Teraz rzadziej się spotykamy,a on mi parę dni temu napisał niespodziewanie,że mnie KOCHA.. nie wiem co robic. z jednej strony chciałabym z nim byc,ale z drugiej..nie jestem pewna co do swoich uczuc,a nie chce go znów ranic. :(( ale nigdy nie spotkałam faceta który byłby wobec mnie taki szczery i który tak mnie szanował..

Gość kaoina
acha.. zapomniałam dodac,ze po tym sms-ie od niego z wyznaniem miłosci napisałam,czy to miało byc do mnie ? on mni odpisał,ze się napił i wygłupił.. jak to rozumiecie? a on nalezy do osób które raczej sobie przemysla 100 razy zanim coś zrobią

Gość justyssia
Dziwny chlopak,i jeszcze dziwniejszy i glupszy sposob na wyznawanie milosci :-/

Gość kaoina
on jest naprawdę wporządku.. to ja jestem jakaś dziwna chyba.. ;/ sama nie wiem czego chcę :(

Gość luk000
Jeżeli jest nieśmiały to jego wyznanie miłości mogło być prawdziwe. Na trzeźwo nie ma odwagi, natomiast pod wpływem alkoholu każdy jest śmielszy. A to że napisałem ci potem że to wygłup z jego strony to tylko potwierdzenie jego nieśmiałości.

Gość kaoina
luk000 - dzięki,też własnie tak myślę. tylko teraz nie wiem co zrobic? otworzyc się na tą znajomosc? nie chciałabym go znów zranic,a wiem,że ze mną różnie może byc.

Gość kobieta na zakręcie
to go nie rań, a zawsze warto porowac jezeli chlopak ni ejest ci obojetny. :)

Gość kaoina
właśnie zależy mi na nim. chciałabym do niego napisac (niestety nie mam możlwosc spotkac się z nim,nie mieszkamy w tym samym miescie),ale co powinnam napisac? lub powiedziec,moze zadzwonie?

Gość kobieta na zakręcie
hm, no moze to ze nie chcialabys przerywac czy konczyc tej znajomosci. bo jest bardzo fajnym chlopakiem i spytac o jego zdanie na ten temat