Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Topik do

Polecane posty

obrzucania błotem innych aby trochę oczyścić atmosferę na innych tematach :D Zapraszam:D

ale chyba kogoś nie lubisz więc tu możesz swobodnie komuś przysrać:D:D:D:D:D

Faktycznie spokorniałaś :D:D:D:D:D:D Ja nie lubię i w realu i w wirtualu :D:D:D:D:D

No całkiem fajniste motta:) Ja moje mam wpisane w stopce,a czasami lubię dać się sprowokować na kafe:D bo w sumie to zabawne:D

No i się zaczeerwieniłem jak młodzian,który pierwszy raz widzi nagą kobitkę :D:D:D:D:D:D:D:D:D

no na starszych od siebie napewno :P :D:D:D:D:D:D choć i młodsi czasami w starszych gustują :D:D:D:D:D Ja chyba jednak starszym od Ciebie :D :classic_cool:

Jeeeezzzuuuuu !!!!!! Toć to jam stary dziad przy Tobie :O :D:D:D:D i w takim razie od razu (uprzedzając moją sklerozę :D ) żdrówka i przede wszystkim zdrówka Ci życzę :) 🌻🌻🌻

Ale,ale :D:D:D:D tu się zrobił Wersal zamiast bluzgarni :D:D:D:D:D:D no dokopywć nielubianym:D:D:D

jestem :D a to ,że nikt we mnie błotem nie rzuca mam odbierać,że mnie wszyscy lubią :O Masakra :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

kurcze zaraz zrobimy z siebie parkę typu imperia i złociutki :D:D:D:D:D:D:D:D dobra dość tego wkurzona co dziś do żarcia na obiad będzie oprócz seksu ostrego na powitanie? :D:D:D:D

co może mam jeszcze stanąć za twoimi garami ? akurat :P przychodzę,a żarło ma być na stole ,a Ty po kąpieli :P:D