Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaffe78

logynon czyli polski triquilar co to za tabletki ??

Polecane posty

mam 30 lat kiedys bede chciala miec dziecko ale nie teraz : mieszkam w uk i jakis czas temu lekarz ogolny przepisal mi tabletki microgynon 30 ale po nich mialam mnostw humorow lapalam depresje i przybralam na wadze ... po 3 opakowaniach powiedzialam dosc poszlam dzis do lekarza zmienic tabletki a on mi kurde przepisal logynon . Nauczona doswiadczeniem sprwdzam go wlasnie na necie i dobrej opini u kobiet to on nie ma . Jest to lek trojfazowy 3 generacji cokolwiek to znaczy ... moze ktos ma jakies doswiadczenie z tymi pastylkami ??? Po polsku to triquilar!! jesli to swinstwo to za dwa tygodnie jade do domu na swieta wiec moge isc do lekarza i dostac cos mniej hormonalnego ... doradzcie mi prosze ?

Gość LILPOLISHONE
Hej! Nie wiem, czy zaczelas brac te leki, ale lepiej szybko skoncz. Te tabletki zawieraja levonogestrel, czyli hormon dzialajacy androgennie. Domyslam sie ze przepisal Ci je znachor z UK. Moja historia jest krotka...3 miesiace po tym , jak skonczylam je zazywac zaczely wypadac mi wlosy i nie skonczyly do dzisiaj- 9 dlugich miesiecy. Widzialam sie z endo w Krakowie i powiedzial, ze jest to jedno z najwiekszych switnstw jakie moglam dostac. pozdrawiam

Witam, mam na zbyciu 6 listków Logynonu (czyli angielskiego Triquilaru) 30zł za listek + wysyłka. Kontakt gg 3383305 lub olcia.k@o2.pl

Gość monikamm
Witam, mieszkam w UK. Jakis czas temu bralam tabletki,,mercilon'', mialam humorki i depresje momentami..mialam dosc po jakims czasie i udalam sie do ginekologa w Polsce ktory wysluchal moich uwag i przepisal mi Qlaira. Od razu kupilam opakowanie i zaczelam brac..troszke lepiej sie po nich czulam, gdy wrocilam z Polski do UK poszlam do lekarza po recepte na Qlaira, bo w ulotce jest napisane, ze taka sama nazwa wystepuje w innych krajach. Jednak pani doktor stwierdzila, ze Qlaira zawiera jakis skladnik ktory jest powodem, ze ona nie ma prawa mi ich zapisac, wiec zapisala mi na sprobowanie Logynon ED. Dopiero wzielam dwie tabletki a juz mam dosc..Biore zawsze tabletke poznym wieczorem przed snem..wiec dwie noce juz wymiotowalam i umieralam z bolu.. Teraz nie wiem co mam robic, chyba juz dzisiaj ich nie wezme..