Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość south west water

iel placicie za wode -south west water

Polecane posty

Gość south west water

mieszkam od wrzesnia i dzisiaj sie dowiedzialam ze w moim mieszkaniu placi sie za wode no i rachunek za 3 osoby 180 funtow . czy to nie za malo ? lub nie za duzo? ten rachunek jest czysto hipotetyczny bo jeszcze nie bylo odczytu licznika. ile wy placicie za wode ?

Rachunek jest za pol roku,wiec wychodzi 30 funtow tygodniowo,nie za duzo. Ja wynajmowalam 2 pokoje i przyszlo mi ponad 300 funtow(za 6 osob0. Mozecie jednak zaplacic to w ratach,tzw. direct debit tylko kwestia tego, z czyjego konta ma to byc pobierane?

ja nie mam liczników i na 4 osoby na pół roku około 190f.W starym domu płaciłam miesięcznie 33f z south yorkshire water.

Gość drozzggooo
ale drozyzna!!! ja mam stala oplate miesieczna i p,lace tylko £23 mieisecznie z thames water...w centrum londynu

30 funtow miesiecznie oczywiscie...Mam licznik,no i nikt w domu nie oszczedza, kapiel a nie prysznic, pranie kazdego dnia...W 2-giej strefie londynu z thames water

Gość gość
a nam na coucilowskim z south west water na ryczałt dali 89 fumtow miesięcznie!!!!!! masakra, jak mieszkałam na prywatnym placilismy 42 miesiaecznie a to i tak dużo, gdyż majac licznik wychodzilo nas 60 funtow na 3 miesiące, dodam ze kwota wg nich nie podlega zmniejszeniu..złodzieje, dziś na szczęście założyli mi licznik i niech mnioe w d*pe pocaluja, zaplace za tyle ile zuzyje