Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprzedajna kobieta

Za ile poszłybyście z facetem do łóżka?

Polecane posty

Gość Sprzedajna kobieta

j.w.

Gość ja za darmo
:P

Gość black cobraaa
za 5 minut :]

Gość Martynaxxxx
z moim za darmo;]

Zanim posypią się zapewnienia, że nie ma takiej kwoty, od razu uprzedzam, że jest to nieprawda. PRzed każdą z was położyć określoną sumę pieniędzy i powiedzieć: będzie twoja jeśli prześpisz się ze mną, to każda by na coś takiego poszła. Pytanie tylko o kwote - jedna za 10 tysięcy, druga za 100 tysięcy, trzecia za milion 🖐️

Gość ola1020
5 zeta :)

Gość Sprzedajna kobieta
a ja uważam że nie ma takich pieniędzy za które poszłabym do łużka

Gość darmo pójdę

Gość darmo pójdę
Głupio postawione pytanie. Powinno być za ile pójdziesz z totalnie aseksualnym facetem.

>> a ja uważam że nie ma takich pieniędzy za które poszłabym do łużka Oczywiscie, ze są. I podejrzewam, że nie jest to specjalnie oszałamiająca kwota.

Gość nie stac cie
za wysokie progi jak dla ciebie chlopaczku

Gość zalezy czy facet bylby czysty
i nie oblesny, to wtedy za milion spokojnie

Gość shellla
za 35 mln pod warunkiem ze jak ktos wyzej napisał musiałby mi sie troche podobac tzn nie byc jakims starym smierdzącym dziadem drugi warunek to musiałabym byc samotna

Za odpowiednią kwotę przespałybyście się nawet ze starym, oblesnym i spoconym dziadem :o

Gość zalezy czy facet bylby czysty
i nie oblesny to jest warunek, bo jakby byl starym spoconym dziadem to nawet za 100 milionow nieeeeeeeeeeeeeeee

Gość nie ma to jak
Gogi Bubu z toba to za zadne skarby swiata i nawet gdybys byl ostatnim facetem na ziemi i gdyby od tego zalezalby dalsze istnienie ludzkosci/

Gość Jestem tylko kobietą
Pójść do łóżka mogę i za darmo. On na swoją część, ja na swoją.

Gość jakis facet
a ja uwazam ze kiedy kobieta idzie do lózka to zawsze w tle jest kasa. mniej lub bardziej zakamuflowana. cala gadka o jakiejs milosci to glupota. jak kobieta widzi ze moze skorzystac to korzysta. a przy tym zaspokoi swoj poped

Gość do jakis facet
wlasnie zaprezentowales typowo meskie myslenie :) to facet na miejscu kobiety by tak robil..

Gość jakis facet
wystarczy popatrzec jak sie zachowuja kobiety. te które nie mają hamulców sprzedają się w sposób jawny w burdelach. cała reszta się czai i udaje, ze niby nie o szmalec chodzi

Gość jakis facet
przynajmniej jedna szczera sie znalazla

Gość ddbfggvf
ale bzdury piszecie, baby :O Zakladając że wasza sytuacja finansowa jest taka sobie, że nie zarabiacie 20 tys na miesiąc, to poszłybyscie nawet z obleśnym dziadem Powiedziałby : dostajesz dożywotnią pensję w wysokości 50 tys zł na miesiąc, plus willa, najnowszy model jaguara - za tylko jedną noc. KAZDA BY SIE ZGODZILA! Upiłaby się czy co, ale by to zrobiła.

Gość jakis facet
nie za srogi jestes bubu ?

Gość bynnana
"Powiedziałby : dostajesz dożywotnią pensję w wysokości 50 tys zł na miesiąc, plus willa, najnowszy model jaguara" E tam, gdyby powiedział że dostaną 20 tys zł za jedną noc, to tez by sie zgodziły. Nawet sie nad tym nie zastananowią, tylko pierdolą jak potłuczone że one to za żadne skarby świata. 20 tys zł, w gotówce, połozyłby na stół i zaproponował jeden numerek, nawet bez loda. Kazda by zdejmowala gacie. Ale nie twierdzę że to złe. Po prostu przeceniacie wartość seksu. To jak podanie sobie dłoni, tylko innymi częściami ciała. Mądra kobieta zgodziłaby się za taką sumę, bo nie widzi seksu jako super romantycznego wydarzenia które mozna przezyc jedynie z ukochanym egzaltowanym chloapkiem z którym chodzi sie juz 2 lata.

Gość KazdyFacet
Glupie pytanie, Kobiety juz to robia, prostytutki sa w roznych cenach na swiecie. Chcesz wiedzic czy kazda kobieta to zrobi, chyba ze zrobisz ankiete wszystkich kobiet na swiecie to nie bedziesz wiedzial. Zapytaj sobie to same pytanie, za ile pieniedzy Ty pojdziesz do lozka z facetem, jaka Ty masz cene jak masz, za 5mil 20mil ? czy nie masz ceny ?