Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprzedajna kobieta

Za ile poszłybyście z facetem do łóżka?

Polecane posty

Gość ciseconal
do Gogi bubu mam jedno malutkie pytanko ile w tobie jest z geja>2/3?za ile ty bys poszedl do lozka z facetem

Gość za 1 000 zl
uwazam, ze kobiety czasem naprawde bardzo potrzebuja pieniedzy i nie maja innego wyjscia niz sex jednorazowy

"A Ja był nie poszła za kasę z facetem do łóżka. . Za żadną willę,czy auto,czy dolary,funty,kopiejki" ci z "Niemoralnej propozycji" tez tak na poczatku mowili. a potem milionik zainkasowali ;) lepiej korzystac z zycia poki daje ;)

Gość jestem dziewicai raczej za zad
zadna kase bym nie poszla..ale npisalam ze raczej bo uwazam ze niestety pewne bariery znikaja przy pewnych sumach moze za jakis 1 milion zaczelabym sie zastanawiac

Gość Znawca i koneser
Śmieszne są te wypowiedzi "ja nigdy za żadne pieniądze" "za 5 mln" "za 10 mln" :o No kto by proponował jakiemuś pasztetowi z Kafe taką kase za bzyknięcie? NIKT. Absolutnie nikt. Podejrzewam, że każda jedna jakby zobaczyła kase na stole, dała by dupy za jakieś 5 tys zł (góra). Czy sex to jakies mistyczne braterstwo dusz? Nie, to zwykła sieczka, nic nadzwyczajnego- oczywiście nie mówie o nawiedzonych i romantycznych małolatach co to tylko "z jednym i już na zawsze razem" (przeważnie mija po 16 roku zycia ta postawa) Nie potępiam sexu za kase, gardze natomiast hipokryzją tych wszystkich "cnotliwych".

Znawca i koneser - hehe cos jest w twojej wypowiedzi. kafe zawsze wszystko przyjmie - a rzeczywistosc rzeczywistoscia :P

Gość pewnie nawet za
5tys . bym poszla

_Kwiatek \'ci z \"Niemoralnej propozycji\" tez tak na poczatku mowili. a potem milionik zainkasowali lepiej korzystac z zycia poki daje \' Kwiatek korzystam z życia pełnymi garściami. Ale jak to się ma do seksu za hajs? Okazja była nie jedna czy dwie.Ale ja mówię-nie;-).Zwyczajnie.Czy to Cię dziwi?Urodziłeś się wczoraj? Jestem z innej gliny ulepionym dziewczęciem. Nie jestem cnotą czy świętojeb.liwą ..Mam pewne wartości..choćbyś dawał mi auto-nie zgodzę się na seks. Co innego seks dla przyjemności.:).

za 5 tys zł? chyba przesadzasz kolego... co to w ogole za kasa? co za nia kupisz? faktycznie - przypuszczam, ze takiech, ktore nie poszłyby za zadna kase, jest malo... ale... na pewno wiecej jest takich, kotre będąc z kims zwiazane nie poszlyby za zadna kase, ale bedac wolne, juz by sie nad tym zastanowiły...

Do kantoru przy uczelni przyszła panna z koleżanką i wymienia 100 rubli, ten mówi że to strasznie mało i się nie opłaca bo dostanie 8/9zł a ta do niego, że niemożliwe musi być więcej, on jej pokazuje kurs i daje 8 czy tam 9zł a jej koleżanka ryknęła ze śmiechu i mówi "dałaś dupy za 8 zł" :P

Gość gadacie glupoty
"Okazja była nie jedna czy dwie.Ale ja mówię-nie .Zwyczajnie.Czy to Cię dziwi?Urodziłeś się wczoraj?" za 200 tys $ by sie wszystko zmienilo tak sie tylko mowi ze nigdy w zyiu bo nie widzi sie tych pieniedzy... zostaje tylko kwestia wlasnego sumienia

Gość Świcek
coś drogie to rżnięcie

Gość Halinka z Kiepskichh
Sarah Jessica Parker dobre:)

Gość smuuuteczek
Nie ma takiej ceny,jeśli bym sama tego nie chciała!

Gość nie rozumiem postawy
niektorych facetow czy to naprawde nadmierna cnotliwosc jesli nie przespalabym sie z facetem za kase?? chyba panowie przesadzacie, tak by sie zachowala normalna kobieta... i jest takich wiele czy wam sie podoba czy nie, stosujecie projekcje, czyli mierzycie wszystkich swoja miara a jak ktos jest inny to od razu hipokryta... ja mowie szczerze ze dopiero za milion bym sie zastanowila, bo nie warto niszczyc sobie psychiki ( wierzcie mi osoby wrazliwe nie wlaza z byle kim do lozka) dla jakis pieniedzy ktore rozejda sie w 5 minut, nikt mi takiej kwoty niegdy nie zaproponowal dlatego nie mowie ze nie, ale 10 czy 20 tysiecy to naprawde gowno warte

Gość hentaki.
ten temat można ugryśc z innej strony. przeciez facet zazwyczaj stawia kolacje funduje wyjazdy itd. a potem my kobiety odwdzieczamy sie dobrym seksem. ;]

Gość ROPINCHÓt DE SCHBOWY
...ponoć jest 1000 powodów prócz kasy dla których kobieta pójdzie do łóżka z facetem. raczej na pewno pójdzie jeśli ukochanemu mężczyżnie może uratować życie. a jeśli jest na to potrzebna kasa?

Gość looksus bitch forever
nie stać was i dlatego nikt nie próbuje zdechnę dziewicą

Gość a ja chodze za 3tys
niestety miesięcznie, zmusiło mnie do tego życie. Mam troje dzieci i chodziłam za 1400 z MM kiedy tylko on miał ochote. Poznałam faceta , jest młodszy i mi płaci , spotykamy się kilka razy w miesiącu. Więcej rozmawiamy, piszemy sms. Jest mi z tym dobrze , mam na życie . Do pracy nie moge iść bo mam raka trzustki nieoperacyjnego ,żyje z tym od 6 lat i żaden lekarz nie podpisze mi zgody na prace. Mam orzeczoną grupe inwalidzką , ale bez kasy . Ptacowałam tylko 2 Lata . Wtchowywałam dzieci , Taki jest nasz kraj. A teraz możecie po mnie jechać

Gość kolejny durny post
jestem facetm i powiem wam że...dawajcie mi tego sponsora! facet, babka... od 18-99 wiek dowolny..od 100tyś w góre!/...warunek jeden: wczesniej ten ktoś bierze prysznic i musi być zdrowy!

Gość xter
pojebalo was matoly!skoro juz jakies puste laski wchodza na to forum tzn ze temat je ciagnie i napewno pojda za kase i nie piszcie ze nigdy itp jebnieci jestescie ludzie i to tak zdrowo

jak tu czytam niektóre wypowiedzi szanwnych panów to mnie ku...ca bierze!!! męskie ku....wy!!!

jordan jakbym położył przed tobą walizkę z 1mln euro..i powiedział że będą twoje jak zrobisz dobrze to co? bys laski nie zrobił?:D faceci tak wypisuja że każda kobieta to ukryta kurwa bo to tylko kwestia ceny a sami by dali sobie zapakowac za taką samą albo o mniejszą kwotę.

Gość ola1020
A "Znawca i Koneser" ma tę kasę czy kredyt w banku weźmie