Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprzedajna kobieta

Za ile poszłybyście z facetem do łóżka?

Polecane posty

samsie pusci , odda jakiemus bogatemu gejowi żeby mieć na dziwki kase

\"Kwiatek korzystam z życia pełnymi garœciami. Ale jak to się ma do seksu za hajs? Okazja była nie jedna czy dwie.Ale ja mówię-nie .Zwyczajnie.Czy to Cię dziwi?Urodziłeœ się wczoraj? Jestem z innej gliny ulepionym dziewczęciem. Nie jestem cnotš czy œwiętoj**.liwš ..Mam pewne wartoœci..choćbyœ dawał mi auto-nie zgodzę się na seks. Co innego seks dla przyjemnoœci.\" no, no... ciekawe rzeczy sie dowiedzialem o bereciku ;) :P :D

Gość ooooooooooooo
ale debilne pytanie .A za ile facet puścił by się z jakąś starą maszkarą ? Po co i na co takie gdybanie.

\"Kwiatek To co najlepsze,jeszcze nie odkryte\" ja juz bym nie chcial odkrywac szczerze mowiac :P :P

Gość czwartkowy poranek
jak dla mnie nie ma takiej kwoty bo zadne pieniadze nie zwroca ci tego wstydu i obrzydzenia do siebie jaki sie odczuwa po przespaniu sie z kims do kogo nic sie nie czuje!!! no chyba ze kobieta ma cos nie tak z psychika, to wtedy tego nie czuje, ale ja nie mam na mysli jakichs patologii tylko normalnych zdrowych kobiet!!! pieniadze to nie wszystko, oczywiscie sa wazne ale szacunek do siebie i swojego ciala jest bezcenny!

Gość Kómólacja
a ja uważam, że każda kobieta jest gotowa sprzedać się za kasę

Gość Andrzej .C
Widzę, że tu na ogół wszyscy uprawiają onanizm umysłowy epatując się milionowymi sumami. A banalna prawda jest znacznie niższa. Wystarczy wejść na fora randkowe i zobaczycie , że sumy miesięcznego sponsoringu zaczynają sie od opłaconej kawalerki czy 5000 zł. I to są młode dziewczyny często studentki. Taka jest prawda.

Gość Folia Espagna
A ktoś Ci złożył taka propozycję? Ile zaproponował?

Gość Folia Espagna
Pewnie, że to jest rodzaj masturbacji. Ale nam chodzi nie o to, żeby ustalić minimalną cenę, za którą kobieta pójdzie do łóżka, ale cenę maksymalną. :-) Są takie, które się zarzekają, że nie pójdą do łóżka z facetem za żadną cenę. :-) Dobre sobie. :-)

Gość pod innym nickiem
niby bym nie poszła za pieniądze... ale... jak tak sobie czytam i myślę... to być może... gdybym bardzo, bardz, bardzo potrzebowała na coś kasy... cholerka, to może i tak. Ale chyba bym musiała sama gościa wyszorować i ubrać w dwie gumki... :( Pomijam sprawę, że nie wiem jak później z patrzeniem w oczy swojemu lubemu...

Gość Folia Espagna
Ogród do uprawy, oczywiście? Zwykła skucha. Kobieta jest zbyt leniwa, żeby się dać zbajerować na tyranie w ogrodzie. NIe dziwię się, że odmówiłaś. :-)

Gość Folia Espagna
Patrzenie w oczy lubemu? Dziewiętnastowieczne skrupuły...

Gość Andrzej .C
Starszym kobietom nikt nie proponuje poważniejszych sum.Poza tym niektórym fizjologia na to nie pozwala. Kobiety miewają skurcz mięśni pochwy nie pozwalający na odbycie stosunku a mężczyznom pod przymusem nie staje. I wtedy można mówić śmiało że "za żadne pieniądze"

\"Proponował,nie jeden. Ile?Mieszkanie z ogrodem powiedzmy ogólnie \" i nie skusiłaœ sie? :P dodatek do tego mieszkania z ogrodem nie odpowiadal ci?

Gość lubię idiotki i ich pytania
idiotów też lubię... Andrzejku! o tym skurczu uniemożliwiającym penetrację to poczytałeś w raportach o kobietach zgwałconych???

Myślę, że takie pytania i odpowiedzi na nie nie mają większego sensu. Każdy rozumie je w inny sposób. Jedni sprzedaliby się za dużą sumę na drobne wydatki, inni nie. Jednakże zapewne wiele kobiet (i mężczyzn :P) będąc w ciężkiej sytuacji, poszłoby do łóżka Z KIMKOLWIEK wzamian za sumę potrafiącą uratować życie ukochanej osobie. Tak po prostu. A zatem, jeśli chodzi o mnie, to: 1) z ukochanym - za darmo 2) z kimkolwiek za pieniądze, które mi są niezbędne - nie ma takiej sumy 3) trzecia możliwość ujęta wyżej. Możecie rzucać kamieniem :P

Gość starsza kobieta
Andrzejku - zdziwiłbyś się jakie kwoty wchodzą w grę, oj zdziwiłbyś się ignorancie.

"Młode dziewczyny.Dobrze zauważyłeś.Młode mają inne podejście,spojrzenie na w/w temat" nie upraszczaj. kobieta mloda czy nie mloda jak nie ma kasy to moze pojsc na sponsoring

"3) trzecia możliwość ujęta wyżej. Możecie rzucać kamieniem " mysle ze nikt nie rzuci kto przemysli temat... a jak rzuci to ja go zjade do zera...

Gość Folia Espagna
W kogo? Trzydziestolatko? Miło Cię nazad widzieć. :-)

"Kwota nie ma znaczenia - i tak wszystkie baby to k..." k...wa okreslaja kobiety ci mezczyzni ktorzy sami sa ch...jami :P :D

Gość Folia Espagna
Znamy, Trzydziestolatko. :-)