Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tykajaca

chcę zdradzić...

Polecane posty

Gość powiem wam cośś
życie jest krótkie i jeżeli będziemy tylko narzekac to nic ciekawego nas w życiu nie spotka, pozdr..

Gość skąd ja to znam
a kto tu narzeka ? piszemy tylko o tym co kazda z nas mysli o chęci zdrady jaką wyraża autorka , ja jeszcze raz powiem że to tylko jej wyobrażnia która wykreowała sobie idealnego faceta bez wad i się tego obrazu trzyma , rozczarownie bywa bardzo bolesne , codzienneśc jest inna od zabawy w necie , zaczyna się widziec to czego w necie nie mozna zobaczyc ;)

a ja wlasnie wychodze sie z nim spotkac... Wlasnie jedzie do mnie... Z innego swiata... Za 2 godziny bedziemy razem... Trzymajcie kciuki bo bardzo sie boje...

tykająca- zazdroszczę ci :) Ja tez czekam na spotkanie z NIM, ale mam przeczucie, że nie dojdzie do niego. Mieszkacie daleko od siebie? Napisz później jak było!!! powodzenia!!!!

tykajaca zyczę powodzenia mimo wszystko ;) szkoda mi tylko Twojego faceta bo w końcu to jego chcesz zdradzic a o nim tu ani słowa ;)

Gość Juperson
Hmm... Jestem młodym 23 chłopaczkiem a miałem już kochankę... Tyle że w moim przypadku to przeze mnie zdradzano... najgorsze że to ja się zauroczyłem i spaprałem wszystko... żałuje do dziś choć z 2giej strony mam cudowne wspomnienia... ;.)

Gość paso_zyt
dowiedzialem sie z opisu tykajacej i jej podobnych ze poznaly zajebistych facetow na czacie i ze jest pieknie i ble ble ble..... wiec ja sie pytam na jakim czacie mozna takie poznac takie cichodajki????.......w odpowiedzi same wyzwiska....czemu????? ja tez jestem facetem i mozge poznac taka tykajaca....bede mogl popukac troche na konto meza-rogacza......nie jaze czemu nie chca powiedziec ktory to ten czat jest.....

-cholerka- czemu masz takie przeczucie? Czegos sie boisz? Nie warto... Im dluzej bedziesz odwlekac tym bedzie gorzej... Nie odwlekaj. Postaw wszystko na jedna karte. Moze byc tylko lepiej...

-paso_zyt- chyba chytasz nie to, co trzeba... Nie pisalam ze poznalam kogos na czacie... Poza tym zadna taka jak -tykajaca- nie umowi sie z Toba... Zadna nie lubi wulgarnych facetow :P pomysl o tym...

Gość przez prawie 15 roku
byłam taką tykającą, którą oczarował facet z sieci na szczęscie jakoś tak nie wychodziło nam to spotkanie zmarnowałam tyle czasu na mrzonki i oszusta znalazłam profil jego żony na NK i to ona mnie oświeciła bo on twierdził, że już nic ich nie łączy, że sypiają oddzielnie, tylko z tym rozwodem problem, bo jak zostawić chorą na SM żonę, przecież się nie godzi!!! rany ale facet się nakłamał

tykająca- ja bardzo chce się z nim spotkać, ale wydaje mi sie, że on nie chce tego tak bardzo jak ja :( Jak udało sie wasze spotkanie? CZy mówiłaś komuś o was? Ja nikomu, ale bardzo chciałabym z kimś o tym porozmawiać....

Gość przez prawie 15 roku
przez prawie 1 rok i 6 miesięcy... bo w nicu brakuje przecinka

-cholerka- nikt nie wie, choc chcialabym o tym z kims pogadac... To dla mnie zupelnie nowa sytuacja... A spotkanie.... mmmmmmmmmmm... Jak chcesz pogadac wbij sie na maila...

Gość co się stało

Gość no poszła z innym

dziewczyny i nie tylko ;) Naprawde warto sie spotkac, jezeli rozmawiacie tylko wirtualnie... Chociazby po to, aby zweryfikowac wszystko... A przyszlosc pokarze, co dalej bedzie... Przeciez nic nie mozna zrobic na sile...

tykajaca- masz rację- czas pokaże.... nic na siłe... Będe czekac, zobaczymy, co sie okaże.... A dlaczego przestajesz tykac? Czy coś nie tak?

Panie Boże, modlę sie do Ciebie aby mężowie (partnerzy) tych wszystkich \"marzących o spotkaniu\", też mieli swoje \"marzące o spotkaniu\". Spraw Panie by tak było!!!!

Gość dalada
A jaki temat czytałeś pierwszy ?

Gość wsiok może
Kobiety czy podnieca was

tykajaca......piszesz ze nie poznalas tego wymarzonego na czacie??? skoro na poczatku piszeszze na necie....co za roznica????