Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgfgdh

co robić by miec mocną gowę w piciu????

Polecane posty

Gość gsgfgdh

załozyłem się z kumplem że wiecej wypiję od niego a on ma niesamowita głowę sa moze jakies triki zebym nie padł?

Gość bedziecie pic wódke
??? jesli tak to w drugiej szklance miej coś do popicia i nie pij tylko wypluwaj to do szklanki :-p

Gość buahahaha
sa triki :) zrdowe i mniej zdrowe

Gość gsgfgdh
heheh nbie to odpada a jak to jest w tymi trikami?:D npo kiedys slyszalam ze jak sie pije wodę z cytryną to sie predzej trzezwieje ale to chyba mi nie pomaga;p

Gość bedziecie pic wódke
pij powoli, z przerwami. Jak będziesz na imprezie to możesz dużo tańczyć i wychodź często na świeże powietrze. Nie mieszaj alkoholu,

Gość buahahaha
taa i jesli chodz o wode to pamietaj 0 chleba w ten dzien ;)

Gość bedziecie pic wódke
a przypomniało mi się! Moj tata kiedyś upił się mocno na urodzinach wujka i nie dało się go ruszyć. Mama zrobiła mu kawę z 4 łyżeczek i wycisnęła do niej sok z połowy cytryny, momentalnie wytrzezwiał :-D możesz spróbować :-p

Gość gsgfgdh
hmm a moze nalezy neiwm cos zjesc przed piciem zeby prędko nie chwytało? hmm nie wiem mowcie dalej :d jakie sa wasze doswiadczenia albo cos:D

podobno zjedzenie jegurtu,badz jakiegokolwiek nabialu pomaga.jagurt preferowany jako,ze \'wysciela\' zoladek.

Gość i Twojemu tacie
nie stanelo po tym serce??

Gość bedziecie pic wódke
nie :-p żyje od tego momentu już 10 lat :-D i ma się dobrze :-p poza tym on lubi kawę, potrafi wypić 8 dziennie :-o

Gość gsgfgdh
hgmmm z tą kawą to dobre:D hehe ale gdziue ja na imprezie se kawe zrobie:D hehe;p i nie bede rzygać?;p ja musze cos zrobic przed imprreza . slyszalamz er trzeba tłusto zjeśc ale cyz to prawda?

Gość bedziecie pic wódke
weź w termosie :-D z jedzeniem to nie wiem. Ja kiedyś przed piciem wzięłam 2kc- 2 tabletki, bardzo dużo wypiłam (choć zazwyczaj nie pije) bo to była moja osiemnastka to wiadomo ze kazdy chce z toba wypic i trzymalam sie do rana :-D i w ogóle się nie upiłam ale na następny dzień miałam meeega kaca :-p