Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doinforma

Pytanie do administratorow stron www, informatykow ...

Polecane posty

Gość doinforma

Ostatnio trafilam na pewna strone o odchudzaniu :) strona jest super dziala od 6 lat jej adres internetowy to powiedzmy www.xxx.org ... obecnie administrator grozi, ze zamknie strone bo nie ma kasy na prowadzenie jej ;/ troche mnie to dziwki poniewaz kilkakotnie wszyscy na formum robili sciepe i administartor dostal 3 x 3 tys zl ... Moje pytanie jest takie. Ile kosztuje miesieczne utrzymanie takiej strony. Wydaje mi sie ze ten administrator robi nas w konia. Jak wspominalam adres: www.xxx.org , strona jest prosta jak meter drutu, jest na niej stona glowna + forum i tyle ...

Gość asdfghgfdsa

Gość informatykP
Wejdź na stronę powiedzmy www.xxx.net i poszukaj w zakładce cennik albo przestań się wygłupiać i podaj adres to Ci odpowiem. Mówiąc inaczej strona stronie nie równa. To tak jak byś spytała ile kosztuje samochód, ale jaki, 20letni maluch czy bugatti veyron 16.4 ?

Gość administrator robi was w ciula
3 x 3 tysiace :D

Gość jak za forum to
ze 160 zł wystarczy :) o ile nie jets one na jakims darmowym serwisie bo i tak często bywa, ale wtedy by nie mógł wieszac reklam więc pewnie to pierwsze 3000 tysiace to za dużo ......suma wzięta z sufitu

Gość utrzymanie przeciętnej strony
czyli koszt www plus pielęgnacja to koszt około 1200 - 1500 zł miesięcznie, przy założeniu, że administrowanie nie jest społeczne i opiekujący się ma z tego parę (naprawdę parę, żaden wypas gdy policzy się ilość godzin) groszy

Gość jak za forum to
pielegnacje sobie daruj