Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia85

Tylko ja daje z siebie wszytsko...

Polecane posty

Gość Gabrysia85

Jestem z facetem 3 lata Kochamy się bardzo, z tym, że ja się najbardziej staram, angażuje w tym związku co zrobić aby on zabiegał trochę o mnie, co zrobić aby stać mu się bardziej obca, i żeby nie rozwalić związku który stał się monotonią parszywą :( jak to zrobić tak aby za bardzo tego nie zauważył a z drugiej strony żeby dało mu to coś do myślenia i żeby on działać zaczął.. pierwszy dzwonił, pytał się co i jak..a nie taka olewajka z niego ;/ On ma prace do 16, skończył studia Informatyczne i pracuje w tym zawodzie Ja się jeszcze uczę zaocznie i szukam pracy.. więc mam dla niego duzo czasu. Miedzy nami jest róznica 6 lat. Może sobie odpuścić zrobić sie taka zołza jak w tym ebooku ? nie wiem :(

wg chinskiego horoskopu ludzie nie powinni brac za partnerow osoby urodzone po przeciwnych znakach kola zodiakalnego (6 lat roznicy). inna mentalnosc i inne spojrzenie na swiat. zajmij sie soba.

Nie pisz pierwsza sms na dzień dobry, w ogóle nie pisz pierwsza, nie dzwoń pierwsza, w weekend powiedz, ze się nie spotkacie bo idziesz z koleżankami na piwo, jak juz napisze coś to zachowuj się troszkę obojętnie,

Gość ten kto...
sie bardziej emocjonuje-ten sie bardziej angazuje. Proste 🌼

tak jak agent, nic dodać nic ująć, i nie za dużo tych sms-ów i telefonów bo ich nadmiar jest nudny i uciążliwy po prostu...

problem polega na tym, że weszliścię w wielką rutynę, jest nudno, on już nie czeka na sms od Ciebie, bo w sumie nie ma na co czekaś skoro ciągle do niego wypisujesz, musi poczuć niepokój, ze masz inne zainteresowania niż on:) i wtedy coś sie ruszy, no chyba, że cie nie kocha:)