Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitakzwarki

czarne niteczki w kupie 4 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość kobitakzwarki

Witam. Mój synek za tydzień kończy 4 miesiace. Od 3 dni daję mu 2-3 łyżeczki surowego jabłuszka. Dzis zrobił kupkę w kolorze lekko zielonym (normalna kupka u niego bo jest na bebiko 1 ha) ale z małą ilością czarnych niteczek i grudek. Nie wiem czy to może być niestrawione jabłuszko czy raczej alergia pokarmowa? Kupkę zrobił bez żadnych problemów, jest pogodny i wesoły czyli nic go nie boli:)

najlepiej zapytaj lekaza wiem, ze u dzieci czasem wystepuja czarne kropki w kupie (jakby kawa zmielona), ciezko sie to zmywa z pupy i to jest po zjedzeniu banana

Gość a te znowu o kupkach
i jabluszkach...

Gość franula1
moje dziecko tez ma tak po zjedzeniu banana, ale zauważyłam ze jak podałam puree z banana gerbera to kupka wyglądała ładnie. Zobacz sama.

Gość to zapewne jest
alergia pokarmowa

Gość co wy
pewno ze po bananie takie sa kupy :) a komu sie topik o kupach nie podoba niech nie wchodzi kupy u dziecka jak i osoby doroslej sa wyznacznikiem stanu zdrowia, a niemowlat w szczegolnosci skoro jeszcze nie powiedza co im dolega.

Gość norvikka
mojemu dziecku po jabłuszku nic nie było - a podałam w 4 miesiącu jabłko gerbera.

Gość Zarzuc fotke tej kupy