Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osioł_patentowany

Erotomanki gawędziarki

Polecane posty

Gość ki ki
no prosze Cię, od jednego ucha do drugiego, taka plereza

V-ka to w końcu umawiasz się na kawę ,na porzeczkę ,na pożyczkę na pochwę,na Wawel,na miecz ,na kunia,na rycerza czy na metroseksualnego faceta bo się gubię?:D Kochana coś mi sie wydaje ,że nie sprostam wymaganiom:D

czesc amorek 🖐️ szukam walecznego rycerza z mustangiem na wierzchu :D:D a tu ooo proszę Osiołek do wyboru został :P

Gość ki ki
marzenie takiego kawalera złapać

w sumie dobrze ze jestes amorek ten Pan mówi ze kobiety gawędziarki a my chętne byłysmy nawet na tydzien transyberyjską jechac i co??:P sama powiedz :D

Vka👄 ale to może być taki osiołek ze shreka w któreś tam części zmienił się w rumaka:D

V-ka Ty się z koniowatym nie kop...:P:D:D Osiołek sprawny jest jeszcze i całkiem, całkiem...:):) Mustangi mają do siebie to, że narowiste są. Osiołki za to fantazję! I wolą być leśniczym...gdy Ona nadleśniczym!!:D:D:D

ja nadal jestem spakowana,od babci pożyczyłam reformy żeby nie musieć ciagle dogrzewać się burbonem i co?? nic:( ale mam nadzieję:)ona umiera ostatnia,codziennie wypatruję Normalnego jak golfem tuningowanym ,(z tombakiem błyszczącym na szyi ,że z daleka zobaczę)nadjeżdzacie z Brumką oczywiście:p

Gość ki ki
jak jest choć jeden taki na forum jak Gąs to juz do niego lecę, czekam....:-P

Gość ki ki
ale poważnie, oni są tacy delikatni, ale jak zaczną poganiać to jeaha....

Osioł_patentowany (klapouchy77@op.pl) V-ka Ty się z koniowatym nie kop... Osiołek sprawny jest jeszcze i całkiem, całkiem... Mustangi mają do siebie to, że narowiste są. Osiołki za to fantazję! I wolą być leśniczym...gdy Ona nadleśniczym!! Osiołki mają poważną wade są uparte :P jak wlezą nie chcą wyjść :D:D

na Ciebie można liczyć👄 jestem zachwycona i wzruszona:) ale na Syberię to my tą wypasioną bryką nie dojedziemy:-O czy ona ma regulowane ogrzewanie ?nawiew na pewno dobry :D

Gość ki ki
tylko jest jeden problem nie mozesz się z takim pokazac u znajomych, rodziców itd

amorek ząłozymy folijkę i bedzie nam jak jak u Pana Boga w szklarni :classic_cool:🖐️

I dalej same gawędziarki....:/ Ale dziś tu nie będę pisać. Mówią, że 13 to pechowy dzień jest. Ja tam przesądny nie jestem, bo to ponoć przynosi pecha!! :P;):D:D

Ty chcesz mnie tu spotkac w soboty o tej porze?:P Ja wtedy łowię w realu :D:D:D:D