Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeemmeem

Kto ma buty EMU ?

Polecane posty

Gość eeemmeem

chcę kupić emu matilda, ale nie wiem jaki rozmiar wybrać :/ czytałam że jak ta wełna się ubije to się luźniejsze robią ? jak jest z waszymi ??

Gość haniuta65
zalecane jest rozmiar mniejszy, j mam 38 i kupilam 36. to sie tak wydaje ale jak wlozylam noge w 36 po prostu byly na styk i troche cisnely w palce ale nie tak ze nie moglam ich wlozyc. po tygoniu sa idealne;]

Gość eeemmeem
Dzięki wielkie ;) a możesz mi doradzić kolor ? bo marzy mi sie chestnut ale boje sie że się strasznie ubrudzi :/

Gość haniuta65
ja wybieralam miedzy czarnymi a brazowymi -czekoladowymi ale czarne mi sie wydawały takie wyblakłe, z brazowymi nie mam problemow zadnych mimo latania po blocie i deszczu codziennie, nawet nie psikam niczym tylko mam szczoteczke do zamszu taka gumowa za 5 zł;]

chestnut rzeczywiście się brudzi, moja kumpela ma i po 4 miesiącach tak średnio już wyglądają... ale moje czekoladowe za to piękne wciąż, tylko zastanawiam się co robić żemy nie oklapły tak szybko? (chodzi o takie marszczenie się przy pięcie)

ja mam. Żeby nie marszczyły się przy pięcie to najlepiej po prostu kupić dobry rozmiar... Tak jak napisała haniuta65 Swoje nosiłam rok temu, ale chyba już więcej nie będę w nich chodzić. Wolę takie bardziej dopasowane buty, żeby nie wyglądać jak buka z muminków