Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świcek

Czy macie opory i czemu

Polecane posty

Gość Świcek

żeby chodzić do gina ?

Gość taka sukniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mam chociaż zawsze jakieś skrępowanie temu towarzyszy

Gość zarazwracamaco
a kto lubi jak mu "OBCY" zagląda między nogi? ja chodzę do babki. mniejsze zło :-)

Gość Świcek
trzeba zobaczyć , czy coś w cipsku nie czyha

Gość Świcek
z ciekawości

Gość dzej zi
lekarz, ale takze facet, ktory oglada nasze najintymniejsze czesci ciala w pelnym swietle. Mysle, ze kazdy ma jakies opory, chyba, ze kobieta jest ekshibicjonistka.

Gość a co sie stalo....
no ja mam, mam 24 lata i tylko raz w zyciu bylam, gdy bylam jeszcze bardzo mloda dziewczyną! od tametgo czasu nie bylam juz nidy i prawde mowiac nie wybiram sie!!! nie chce zeby mi ktos TAm zagladal!!!

Gość Świcek
Znam fajną laskę , ale tyłek w gaciach sciska i nie pokazuje nawet ginowi a ma już 37 wiosen

Gość a co sie stalo....
sama się TAM nie oglądam a podmywam się po ciemku i przez lateksową rękawiczkę. TAM siedzi szatan i złe! wiem to bo powiedziała nam to na lekcji nasza katechetka

Gość Świcek
jak facet ma pecha to się w cipsku nadzieje na gwoździa

Gość a co sie stalo....
ojej podszywaczu tylko sie nie zesikaj z wrazenia!!!! co ja takiego napisalam ze ci sie nie spodobalo to nie mam pojecia. nie kazdy lubi pokazywac komus obcemu swoj tylek i nie ma to nic wspolnego z religia itp. ale to juz twoj problem, wspolczuje glupoty!!!!!

na śledzia też...i na takie małe coś, co to ich nie widać nieuzbrojonym okiem....

a co się stało--->" prawde mowiac nie wybiram sie!!! nie chce zeby mi ktos TAm zagladal!!!" ,dziwi mnie bardzo twoje podejście,żebyś później nie miała sama do siebie pretensji jak ci tam jakiś rak zajrzy,czego oczywiście nie życzę:) Rozumiem,że cytologii tez nigdy nie robiłaś?

a co sie stalo - za to ma dużo wspólnego z Twoim zdrowiem. ale jak widac profilaktyka zdrowotna u nas leży. jak sama o siebie nie zadbasz to nikt o cIebie nia zadba. a wiara ze "mnie to nie spotka" najczescie sprawdza sie w drugą strone. raz na rok-dwa isc do lekarza to sie naprawde mozna przemoc...

Gość a co sie stalo....
jestem optymistka i wiem, ze nic zlego mnie nie spotka! a jesli nawet to wtedy ok moze i pojde sie przebadac. ale na razie jest ok wiec co sie bede martwic na zapas :)

teraz nawet można się zaszczepić przeciwko wirusowi HPV, głównemu sprawcy raka szyjki macicy, ale po co ja o tym piszę.....

jestem optymistka i wiem, ze nic zlego mnie nie spotka! a jesli nawet to wtedy ok moze i pojde sie przebadac. ale na razie jest ok wiec co sie bede martwic na zapas ty naprawdę tak sądzisz czy tylko sobie jaja robisz? :O

zastanawia mnie skąd wiesz,że nic złego się nie dzieje.Powiem ci że przy wielu schorzeniach chociażby takich jak torbiele czy mięśniaki możesz nie mieć żadnych objawów. Dziewczyno idź do lekarza to naprawdę nie jest takie straszne jak myślisz

Gość a co sie stalo....
ja ufam zyciu i wiem ze nic zlego mnie nie spotka :) wam wszystkim radze to samo! dobranoc!!!

no to niech Ci Bóg da dobre zdrowie, bo z takim podejsciem to do 40 najwyzej, a potem juz schyłkowo...

Gość no wlasnie trza chodzic
trza chodzic, bo nadzerke mozna dostac od wszytskiego w dzisiejszych czasach, a nie leczona moze spowodowac ze nie bedzie sie mialo dzieci :/