Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angellllaaaa

czy jest sens czekac z seksem gdy ma sie wiecej latek?

Polecane posty

Mam taki charakter, że trzymam na dystans ludzi którym nie ufam. Właśnie boję się, że to igranie z ogniem, tylko, że lata lecą, a ja mogę się tylko zastanawiać jak to jest kochać, czuć, z wzajemnością. Robię się zgorzkniała przez to, zamykam się. Jest mi z tą samotnością poprostu źle:O

Gość babka....
tak jak pisalam wyzej .. sama nie wiem czy jests ens czekac w koncu mozna sie nie doczekac no i rwakcja faceta na taka kobiete chyba tez nie bedzie dobra

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiii
do angellllaaaa: nie wstyd tylko duma

Gość yrt...
robic to na co sie ma ochote , ale bo w tym caly jest ambaras by oboje chcialo na raz , a jak chca to wszak do tego jesteś stworzona , czyli do sexu tez !! i nie patrz na mocherowe berety i tych z kregosłupem moralnym co sie nim tak wychwalają bo ci zycie ucieka

Gość babka....
tyle ze ja mam 25 a Ty 22 to roznica:O powod do dumy? ale chyba juz nie w moim wieku poza tym faceci nie lubia takich kobiet i nawet sie nie dziwie bo facet jak ma jzu swoje latka to normalne ze oczekuje super seksu a tu z taka jak ja to nie wiadomo ...co i jak moze ucieknie? osttanio mam dola z tego powodu

dwa razy dostałem tak w dupe że szkoda gadać. Teraz podziękowałem za związki, źle na nich wychodzę :o wolę niezobowiązujące układy.

ah - no widzisz, a ja nigdy z nikim nie byłam. A to różnica. najedzony głodnego nie zrozumie. Ja po prostu NIE WIEM jak to jest być z kimś, ale wiem, że bym chciała. Czekam od zawsze i co? Jajco:O Stąd moja frustracja i rozgoryczenie...

bo facet jak ma jzu swoje latka to normalne ze oczekuje super seksu a tu z taka jak ja to nie wiadomo ...co i jak moze ucieknie? nieprawda jeżeli facet się zakocha to ma gdzieś jakość tego z czasem Ciebie "nauczy"

Gość yrt...
bzdura z tymi facetami , dobry kochanek nie pozwoli sobie na byle co w łózku , a jak pozwoli to z niego taki kochanek jak z kozi pity rajzynkofer ! wiec sie nie martw

Gość babka....
szkoda ze ja juz nie wierze w nic:O\ ogarnal mnie totalny bezsens

szara naga jama ah - no widzisz, a ja nigdy z nikim nie byłam. A to różnica. najedzony głodnego nie zrozumie. Ja po prostu NIE WIEM jak to jest być z kimś, ale wiem, że bym chciała. Czekam od zawsze i co? Jajco Stąd moja frustracja i rozgoryczenie... jasne ale to nie jest powód do zmiany samej siebie :) jestem cnotliwa mam własne poczucie wartości jednak nikogo nie mam to teraz będę wchodziła w układy ale będę kogoś miała :) to nie w Twoim stylu taka osoba jak Ty źle na tym wyjdzie.

ah - wolałabym dostać dwa razy w dupę niż być w takiej sytuacji jak teraz, bo przynajmniej miałabym jakieś spojrzenie na związek, życie, a tak tylko patrzę na pary trzymające się za ręce:O

Gość babka....
dobry kochanek nie pozwoli sobie na byle co w łózku wlasnie tez tak mysle wiec bedzie wolal kobiete ktora juz wie o co gra a nie taka ....niedoswiadczona

yrt... bzdura z tymi facetami , dobry kochanek nie pozwoli sobie na byle co w łózku , a jak pozwoli to z niego taki kochanek jak z kozi pity rajzynkofer ! wiec sie nie martw kochanek tak!!! :) ale wydaje mi się że chodziło o partnerstwo

fakt, zmieniłam się ostatnio. Przez tą gorycz chcę wierzyć, albo sobie wmawiam, że nie ma miłości, każdy kiedyś zdradzi, nic nie trwa wiecznie. Jak jestem obok niego to mam ochotę się przytulić, pocałować, poczuć DOTYK, którego tak bardzo mi brakuje... Wiem, że on chce tylko seksu raczej, lubię go, znamy się tak lepiej rok. Ale też czuję, że to nie jest to, że coś mi tu nie gra. Ale w przypływie wsiekłości na los i to że jestem niesprawiedliwe przez niego traktowana może to zrobie. Czuję żal poprostu:(

Gość uklady.....
dzis seks to umowa,serce mozna rozpisac na kartce papieru mialam 9 partnerow,zanim bede dwucyfrowa,chce to przemyslec.. jednocyfrowa mze sie mylic,dwucyfrowa to prawie lafirynda krązy koles-dziesiaty.chyba nie powinnam... gdy wracam z imprezy,po alkoholu mysle ze bym mu sie oddala,ale potem mysle ze tyle rzeczy mnie pasjonuje,a oni nigdy nie zapytali mnie o nie,tylko kiedy im dam...

Gość wrrrrrrrr.......ble....
oj 9 to już też stanowczo za dużo ja mam jednego i już jestem z nim 2 lata i jest nam cudownie :) bo on był prawiczke a ja dziewicą bardzo się kochamy i nie wiem jaki jest sens robić to bez miłośći!??????

prawiczku bardzo sięc cieszę że się ze mną zgadzaszP:)

Gość eieeheeeeeeheeeeeeeeehih

Seks tylko wtedy gdy miłość, ale kiedy miłość?? To już odczucie subiektywne, które może być mylne. Jak dla mnie to po ślubie! Bo jeżeli wiesz,że ktoś chce być z Tobą do końca życia i nie dla materialnych przywar (choć tak owe są dodatkiem ale tylko dodatkiem) to wtedy wiem, że to jest miłość. Proste nie??? huh...